Sloba Radovanović je definitivno najbolji primjer, kako se može uspjeti na muzičkom polju. Podsjećamo, on je bio običan mladić koji je bio posvećen teretani, prijavio se za Zadrugu, i nakon završetka iste snimio je jednu pjesmu. Tada je shvatio da mu to ide jko dobro, i onda, pjesma za pjesmom, i danas je Sloba itekako cijenjeni pjevač na Balkanskim prostorima.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već nekoliko godina su u dubokoj ljubavi. Unatoč tome što su već formalizirali svoju vezu u Božjim očima, nedavno su priredili veliku proslavu za svoje prijatelje i obitelj u spomen na prvi rođendan svog sina Damjana, dodavši još jednu radosnu prekretnicu u njihov život.

Restoran na Adi Huji pretvoren je u glamurozno okruženje, ukrašeno elegantnim zlatnim i bijelim tonovima, pripremajući scenu za noć ispunjenu radošću i slavljem. Među zvanicama bilo je i mnogo Slobinih kolega, svi dobro raspoloženi. Pjevali smo i plesali cijelu večer, uživajući u svečanosti do zore. No, atmosfera je dobila neočekivani preokret kada je Radanović svojoj supruzi otpjevao emotivnu baladu Marinka Rokivića “Tri u jedan”, zamijenivši tradicionalni prvi ples. Ovaj trenutak imao je dublje značenje jer je njihova veza uvijek bila bez skandala sve do traumatičnih događaja prošlog svibnja kada je Jelena proživjela mučan incident koji je orkestrirao njezin bivši suprug ispred njihove kuće u Višnjučkoj banji. Incident je doveo do toga da je Jelena hitno prevezena u Urgentni centar, što je šokiralo javnost koja je vjerovala da Slobina izabranica s njim ima skladnu vezu posvećenu dobrobiti njihova dva sina.

Prema dosadašnjim medijskim napisima, Jelenin bivši suprug je Igor Marković, biznismen koji živi i radi u inozemstvu.

Marković je pojasnio svoje profesionalno djelovanje, istaknuvši da doista ima restoran u stranoj zemlji, a bavi se i nekretninskim poslom. Govoreći o dezinformacijama koje okružuju njegovo zanimanje, izrazio je važnost davanja jasnog objašnjenja.

On je od početka bio veliki zagovornik ljubavne priče svoje bivše supruge Jelene i pjevača Slobe Radanovića. Od velike mu je važnosti da majka njegove djece nađe sreću. “Jelena i ja smo već duže vrijeme razdvojeni, iako smo još u zakonskom braku. Ona već duže vrijeme živi životom slobodne žene, stoga je isključivo njezin prerogativ da bira svoje suputnike”, rekao je Marković novinarima. tijekom intervjua.

Prije ovog događaja, Jelena i Igor dosljedno su isticali svoju opredijeljenost za održavanje pozitivnog odnosa i nakon raspada braka. Oboje su prepoznali važnost toga za zajednički odgoj i obrazovanje njihove djece.

Igor je tada za ‘Informer’ rekao da nas dvojica imamo pozitivan odnos i da smo već razgovarali o toj temi. Nemam nikakvih primjedbi na njezin izbor jer je ona majka naše djece i moja jedina želja je njezina sreća. Što se tiče statusa njihove veze, nisam svjestan njezine dubine, ali znam da provode vrijeme zajedno.

Nasuprot tome, Markovićeva je izrazila samo divljenje prema Slobi, zvijezdi u usponu u svijetu pop glazbe. Ali zašto bi me to trebalo brinuti? Od sveg srca joj želim neizmjernu radost, jer je zadovoljna žena najprikladnija da bude majka puna ljubavi našoj djeci. Igor je zaključio rekavši da je Sloba draga i prefinjena osoba.

Uz to, Radanović je istaknuo kako s njima održava izuzetno korektan odnos. Prije incidenta s Jeleninim bivšim suprugom, Slobo je izrazio zadovoljstvo odnosom koji je uspostavio s njenom djecom iz prethodnog braka. Istaknuo je da je njihova dinamika bila izuzetna i da nije mogao napraviti bolji izbor. Slobo poznaje Igora već duže vrijeme i dijele dobar odnos. Igora je opisao kao običnu osobu, među njima nema nikakvih negativnih osjećaja niti neprijateljstva.

Nakon napada na Jelenu, pjevačev bijes bio je vidljiv jer se na svom Instagram profilu oglasio hrabrom objavom u samo jednoj rečenici. U nedostatku mačke, miševi kolo uvijek vode.

Nakon što je donijela tešku odluku o prekidu veze s Igorom, Jelena je progovorila o izazovima s kojima se suočavala. Podijelila je: “Otkako sam napustila svog bivšeg supruga, moj život proždrle su sudske bitke jer on pokušava izbjeći svoje obveze alimentacije. Policija me neopravdano pozvala zbog njegovih lažnih optužbi, a ja stalno posjećujem centar za socijalnu skrb da odgovori na njihove upite.” Jelenina priča se rasplela dok je nastavljala prepričavati svoja iskustva.

Tijekom trudnoće obilazila sam brojne ustanove, što je nažalost rezultiralo velikom neopravdanom tjeskobom. Našem sinu Naumu dijagnosticiran je autizam. Što se tiče mog bivšeg supruga, njegove obveze prema našoj djeci prvenstveno se svode na pružanje financijske pomoći, s posebnim fokusom na Naumovo liječenje. Zbog pravnog spora koji uključuje našu djecu, ja sam dužan prisustvovati sudu kao njihov predstavnik. Ovaj proces je nevjerojatno dugotrajan i iscrpljujući, priznao sam. Poslije se osvrnula na Markovićev napad na nju.

Današnje događaje teško je u potpunosti opisati, ali nedavno sam otkrio da je moj bivši suprug dao lažnu izjavu vlastima. Tvrdio je da smo se njegova supruga i ja fizički obračunali, pokušavajući izbjeći odgovornost za ozljede koje mi je nanio. Sve je počelo kada me njegova žena počela snimati telefonom dok sam stavljao naše dijete u auto. Sada se sklonio iza svoje djevojke, a mene je lažno prijavio i policiji i centru za socijalni rad.

Preporučujemo