Koliko su se Bogdana i Veljko Ražnatović svađali tokom trogodišnjeg braka, ostaje nepoznato. Međutim, njihovi profili na društvenim mrežama mogu se pohvaliti obiljem porodičnih slika, a svaka objava koju podijele privuče veliku pažnju njihovih brojnih obožavatelja. Mladi bračni par posjeduje izvanrednu vještinu da vješto prikrije svaku napetost ili neslogu od očiju javnosti.

 

 

Ulažu velike napore kako bi zaštitili članove svoje porodice od upletanja u svoje bračne probleme. Oni zavise isključivo jedno od drugog u navigaciji i rješavanju svih izazova koji se pojave, uz ljubav, empatiju i istinsku posvećenost efikasnoj komunikaciji koja služi kao vitalni stub u njihovoj vezi. Ovi fundamentalni aspekti su svim srcem prihvaćeni i obećani jedni drugima u svetoj razmjeni vječnih zavjeta, o čemu svjedoči i Bog i prisutni.

 

Odlični su u rješavanju neriješenih problema kroz komunikaciju, a ako to ne uspije, pouzdano se oslanjaju na svoju oštru duhovitost i smisao za humor. Veljko je nedavno obradovao svoje pratioce pametnom anegdotom, vešto integrišući Bogdanovo ime u narativ. Naime, na društvenim mrežama je podijelio video na kojem je komičar iz Bosne i Hercegovine duhovito ispričao svoja iskustva u bračnom životu tokom televizijskog nastupa. Siguran sam u svoju sposobnost da komuniciram sa suprugom, ali nedavno je došlo do nedostatka komunikacije među nama.

 

 

Uprkos tome, sinoć sam preduzeo proaktivne mere tako što sam joj napisao poruku u kojoj sam tražio njenu pomoć da me probudi u šest sati. Međutim, na moje iznenađenje, jutros sam se probudio u pola deset. Zanimljivo, na stolu me je čekala poruka moje žene. U poruci je jasno stajalo: “Šest je sati, molim vas ustanite jer ćete zakasniti!” Ovi događaji, koje je podijelio Ismet Horo u programu uživo, snažno sugeriraju da je Veljko imao slično iskustvo.

 

 

 

 

Preporučujemo