Iaako je početak novog radnog tjedna, mediji, kao i društvene mreže još uvijek ne miruju po pitanju dešavanja iz Novog Sada. Podsjećamo, tada je mladi bračni par odlučio da smakne svoju djecu sa trovanjem, a onda su sa 17 sprata jednog solitera u Novom Sadu, otišli zajedno u smrt. Motivi su još uvijek nejasni, a mi vam danas donosimo još neke zanimljive detalje o cijelom ovom tragičnom događaju.

Nakon burne veze s roditeljima, Martina P.S. (23) i Lav P.S. (25) tragično su si oduzeli život skokom iz samice u Novom Sadu. Prije samoubojstava, počinili su i srceparajući čin okončanja života svoja dva sina.

Martina je iz Bačkog Petrovca, tamo joj žive roditelji, dok je Lav Beograđanin. Nakon što su vlasti identificirale Martinina i Lavova tijela, odmah su obavijestile Martinine roditelje. Iznenađujuće, Martinini majka i otac su ovu vijest primili prilično apatično, kako prenosi izvor “Blica”. Prema našem razgovoru s Martininim roditeljima, oni su obavijestili nadležne da su potpuno izgubili kontakt s kćeri.

Prema našem izvoru, roditelji nisu bili svjesni postojanja dodatnog unuka. Važno je napomenuti da je tragični incident u kojem je sudjelovao bračni par M.P.S. (23) i L.P.S. (25), dogodio se u petak kada su obojica oduzeli sebi život skokom sa zgrade na Limanu 2.

U petak oko 22 sata neidentificirani bračni par ušao je u prostorije koje se nalaze u Bulevaru cara Lazara 7. Nastavili su se uspinjati do najviše razine zgrade, gdje su nasilno ušli kroz staklena vrata i probili se na krov. Nažalost, odlučili su okončati svoje živote zajedničkim skokom. Vrijedi napomenuti da dotične osobe nisu bile poznanice stanara višekatnice. Vlasti su uspjele identificirati bračni par podudaranjem njihovih otisaka prstiju.

Prema pisanju “Blica”, ovaj bračni par živi u Petrovaradinu.

Jučer se došlo do tragičnog otkrića da je ovaj bračni par, prije nego što je sebi oduzeo život, oduzeo živote i svojoj djeci. U Petrovaradinu su u stambenoj zgradi otkrivena beživotna tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine. Prema riječima mještana koji žive u blizini, “Blic” je saznao da je M.P.S. dolazi iz Slovačke, dok je L.P.S. kaže se da je iz Vranja.

Unutar zidova kuće para otkriveni su egipatski simboli, što je dovelo do sumnje da su mladić i žena možda bili povezani s vjerskom skupinom.

Prema riječima Dimitrija Pastuovića, sektologa s kojim je razgovarao Telegraf.rs, postoje sumnje da je u konkretnom slučaju riječ o obliku satanizma koji je isprepleten s egipatskom magijom. Tragični događaj, koji je uključivao samoubojstvo mladog bračnog para Lava P.S. i Martina P.S., dogodila se u petak oko 22 sata. Oni su skočili s krova šesnaestospratnice koja se nalazi na kućnom broju sedam na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu. Bez sumnje, ovaj je incident imao jeziv i uznemirujući uvod koji se može opisati samo kao nezamisliv i, u najmanju ruku, jeziv.

Policija je jučer poslijepodne došla do zastrašujućeg otkrića u kući u Petrovaradinu. Supružnici koji su ondje živjeli kao podstanari, osumnjičeni za tragični zločin, vjeruje se da su živote lišili svoja dva mala sina, od tri i jednu godinu, prije nego što su okončali vlastite živote. Policija je, nakon što je identificirala par, obišla kuću u Ulici Tome Maretića 34. Nakon nasilnog ulaska u prostor zatekla ih je stravična scena – beživotna tijela dvojice dječaka. U 17.19 sati na adresu je pozvana liječnička ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Nažalost, mogli su samo potvrditi potresnu vijest o smrti dvojice dječaka.

Stanovnici te ulice na periferiji Petrovaradina, bez znanja, dogodila se neviđena katastrofa upravo u njihovom susjedstvu. Tek kad su im pogledi policijskih automobila i kola hitne pomoći uljepšali oči, shvatili su ozbiljnost situacije koja se dogodila.

Susjedi koji žive u kućama koje okružuju Ulicu Tome Maretića jednoglasno izražavaju nevjericu i bore se da shvate realnost aktualne rasprave.

Iako nepoznati mladi par koji je živio u dvorištu uz kuću vlasnika, bilo je poznato da su oni zauzeli prostor. Zanimljivo je da je vlasnik, koji je boravio u Švedskoj, preminuo prije dva tjedna. Par je rijetko izlazio izvan svojeg stana i imali su minimalnu interakciju s okolnom zajednicom. Zanimljivo je da su njihova imena i porijeklo ostali misterij čak i nakon dvije godine od dolaska. Povremeno smo ugledali ženu dok je šetala sa svojom djecom.

Tragičan događaj dogodio se u Novom Sadu, posebno u naselju Liman dva, kada je mladi bračni par skočio sa zgrade. Unatoč brzom dolasku dviju ekipa hitne pomoći Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, utvrđeno je da su dvije osobe koje nisu bile identificirane tragično izgubile život. Međutim, kasnije je njihov identitet potvrđen.

Skočivši s krova šesnaesterokatnice, spustili su se u osamljeno dvorište smješteno unutar unutarnje granice zgrade. Zaštićena od radoznalih pogleda pješaka, vozača i onih koji šetaju užurbanim Bulevarom cara Lazara, ova skrivena enklava nalazila se točno nasuprot poznatog “Spensa” i “Promenade”. Stanari obližnje kuće su na upit potvrdili da ne poznaju ove osobe, jer nisu bili stanari niti su bili prepoznatljivi nikome u blizini.

Preporučujemo