U čast dvadeset osmog rođendana Mine Joksimović, održano je divno druženje kada je ona ljubazno dočekala odabrane članove svoje cenjene porodice. Među prisutnima, njena voljena baka Vesna, svoj Instagram profil ukrasila je zadivljujućim snimkom na kojem se vidi blistavo prisustvo svoje unuke Mine, u društvu njenog odanog supruga Branka. Naročito, na skupu je bila i Minina imenjakinja, njena bivša snaja, dodajući dodatan dašak harmoničnog jedinstva ovoj izuzetnoj proslavi.

 

U ovoj radosnoj prilici proslave rođendana moje voljene, bilo je zapanjujuće da su i Željko i njegova cijenjena supruga Jovana, nažalost, odsutni sa skupa prikazanog na elokventno potpisanom porodičnom portretu.

Štaviše, primamljiv osećaj sumnje proizilazi iz upadljivog odsustva recipročnog divljenja na Instagramu, jer su se Vesna i Jovana, nažalost, uzdržale od međusobnog praćenja. S druge strane, ne može se načuditi skladnoj povezanosti Željkove prve supruge i njenog prisustva na listi cijenjenih prijatelja. Kako prenosi Hello!, majka Željka Joksimovića svojevremeno je otkrila da je njihova veza postala napeta zbog njene primjedbe. Jovana je oličenje žene kojoj se Željko duboko divi. Dijelili smo duboku vezu kroz značajan period, sve do trenutka kada sam javno u novinama izrazio želju za unucima. Nažalost, to je dovelo do našeg postepenog otuđenja. Nakon toga se pojavio tekst sa obmanjujućim naslovom “Željkova majka otkrila Jovaninu trudnoću”, što je bila apsolutna izmišljotina. Budite uvereni, ja nemam nikakvu krivicu niti ranjivost prema ovakvim lažnim tvrdnjama – kako je to artikulisala Vesna.

 

 

Sasvim je evidentno da je Jovanina nesposobnost da svekrvi oprosti njenu nepromišljenu primedbu ometala značajniji napredak u njihovoj vezi tokom godina. Ipak, vredi istaći da Željkovi roditelji svojim prisustvom dosledno ulepšavaju njegove radosne prilike, pokazujući iskreno zadovoljstvo što su deo i njegovog i Jovaninog domaćinstva.

Preporučujemo