Javnosti je život Jelene Karleuše uvijek bio intrigantan. Stoga, kada se proširila vijest o njezinoj rastavi od Duška Tošića, ljude je zanimala ne samo priroda njihove veze, već i njezina veza s njegovom obitelji.

S obzirom na kratkotrajan Jelenin brak u prošlosti, koji je trajao svega tri mjeseca, vidljivo je da ima dvije bivše svekrve. Jelena nastavlja održavati bliske obiteljske veze s Nikoletom Tošić, bakom njezinih kćeri Atine i Nike, njegujući toplo okruženje puno ljubavi za njihovu obitelj.

Duškova mama neizostavna je nazočnost na obiteljskim okupljanjima, posebno kada su u pitanju proslave djevojačkih rođendana.

Pjevačica se nikada nije javno izjašnjavala o svojoj prvoj bivšoj svekrvi. Kako se navodi, Slavica i Sreten Karić nisu odobravali brak svog sina Bojana s Jelenom Karleušom, a njihovo zadovoljstvo pokazalo se kada se par razveo samo tri mjeseca kasnije.

Živeći mirnim i spokojnim životom, Slavica Karić, koja je 2017. godine tragično izgubila supruga, svim srcem se posvećuje djeci i unucima. Tijekom slobodnih sati uživa u njegovanju rascvjetanog vrta i spravljanju slatkih domaćih delicija u kojima uživa.

Preporučujemo