Darko Filipović iz Australije se oglasio na Instagramu i otkrio potresnu vijest koja ga je duboko pogodila. Podsjećamo, on se oprostio od svog prijateljice V.Š., koja je tragično izgubila život u nesreći kod Niša.

Ovo malo dijete, koje je pripadalo našim porodičnim prijateljima, bilo je izvanredno i besprijekorno biće. Imala je duboku naklonost prema mojoj kćeri, a osjećaj je bio obostran.

Njihova je porodica bila izvanredna, s mužem punim ljubavi. Međutim, zadesila ih je razorna tragedija. Surova je to realnost života, napomenula je pjevačica i nastavila:

Darko je u ispričao da je uprkos mladosti od 23 godine i studiranju na FON-u odisala vitalnošću. Iako je potjecala iz izuzetne porodice, njezina je priča imala obrat.

Darko Filipović se na svom Instagram profilu oprostio od pokojne Vaide, ostavivši svoje pratitelje u šoku. Na njegovu objavu uslijedili su brojni komentari izraza sućuti.

Filipović, koji se u trenutku kada je primio vijest o njezinom odlasku nalazio u dalekoj Australiji, uputio je Vaidi srdačnu počast, poželjevši joj miran počinak. Izrazio je zahvalnost na privilegiji da je poznaje.

Preporučujemo