Irina Vukotić se našla u stanju terora kada je jutarnji program koji je vodila naglo prekinut, što ju je zateklo potpuno nespremnu jer nikada nije očekivala da će se takav događaj desiti tokom emisije uživo.

 

Irina Vukotić, renomirana TV voditeljica, svojom nepokolebljivom posvećenošću, izuzetnim talentom i nemilosrdnim trudom dosljedno je usmjerila svoju karijeru naprijed. Za razliku od mnogih drugih u industriji, Irina se uspjela kloniti bilo kakvog skandala ili tračeva, dodatno učvrstivši svoju reputaciju prave profesionalke. Njena zarazna pozitivnost i iskrena strast prema njenom poslu izazvali su široko rasprostranjeno divljenje, što je čini omiljenom figurom među mnogima. Irina je također nadaleko poznata kao jedna od najsjajnijih voditeljica u svom polju, što se ne može osporiti.

 

Stalno smo dobijali sjajne povratne informacije o njoj, prvenstveno zbog njenog neospornog šarma i upečatljivog izgleda. Uvek joj je bilo veliko zadovoljstvo da čuje takve komplimente. Osim toga, aktivno se sarađuje sa svojim fanovima na raznim platformama društvenih medija, koji je uvijek obasipaju lijepim riječima. Javnost se živo sjeća nedavnog incidenta koji se dogodio u studiju, gdje je doživjela napad panike tokom emisije uživo.

 

Desilo se to kada je pozvala gosta koji je imao zmiju ogrnutu oko vrata. U početku je osjećala strah, iako je samouvjereno izjavila da će se nositi sa zmijom. Međutim, kada joj je gost predložio da ga dodirne, obuzeo ju je strah.Nikada joj se nije tako nešto dogodilo. Zanimljivo je da je mikrofon nehotice ostao uključen, što je omogućilo gledaocima da čuju njene bjesomučne ispade. Ipak, uspjela je da se pribere nakon određenog vremena.

Preporučujemo