Proslavljena pevačica Ana Sević, istaknuta ličnost u svetu melodije, ulepšala je svečanu ceremoniju venčanja svog bivšeg supružnika, cenjenog folk pevača Darka Lazića, događaj koji i dalje pleni javni diskurs. U ekskluzivnom intervjuu za “Blic”, Ana je ljubazno iznela svoje duboko gledište o pomenutom događaju. Mimi, odlomci… Takav je uobičajeni poredak, nepobitna stvarnost, možda mnogima nepoznata…

 

 

 

Ipak, ja se čvrsto držim sopstvene intuicije, ploveći životom sa nepokolebljivom autonomijom. U pratnji mog voljenog supruga, ujedinjeni smo u svakoj radosnoj prilici, osiguravajući da se nijedna odluka ne donosi samostalno, kao što je prisustvovanje svadbenoj ceremoniji mog bivšeg partnera. Ova harmonična saradnja je uobičajena unutar naše porodične veze, pri čemu konsenzus i zajedničke želje vode naš put.

 

 

 

Svakako, zaista je divno svjedočiti takvom jednoglasnom dogovoru. Može se samo nadati da će takvi harmonični stavovi prevladati među svim pojedincima. Kakva je sreća što sam dobio tako nepokolebljivu podršku, posebno od mog voljenog supružnika koji pruža svoju nepokolebljivu podršku u svakom aspektu mog života. Srce mi je ispunjeno dubokom zahvalnošću prema njemu, zbog njegove duboke naklonosti prema našoj dragoj Loreni. Njegova želja za njenom najvećom srećom tog dobrog dana bila je očigledna.

 

Žudio je za njom da svjedoči ujedinjenju našeg ujedinjenog fronta, naglašavajući da je besprijekoran suživot bez ikakvog nesklada zaista ostvariv. To je dokaz činjenice da se blaženstvo i zadovoljstvo mogu dijeliti zajedno. Ovo su istinski motivi našeg prisustva Darkovoj svadbenoj ceremoniji, koju sada otkrivam. Naravno, ona vlada vrhunskom, zauvek ostaje u centru pažnje. U tome nema nikakvog iznenađenja, jer je to samo očekivana i nepobitna istina, kako je naglasila Ševićeva u izjavi za Blic.

Preporučujemo