Duško je bez sumnje bio značajna figura u Jeleninoj prošlosti, jer je ovaj stariji i imućni muškarac imao centralnu poziciju u njenom svetu. O njihovoj vezi priča se u gradu, a Jelena je zbog njihove povezanosti dobila ogromnu pažnju i publicitet. Naime, može se reći da je Romana, pesma Jelene Karleuše, izazvala pomamu u javnosti jer je rasvetlila zamršenost i intenzitet njihove veze. Ova pjesma ne samo da je postala hit, već je izazvala i pravu buru u medijima i društvu, a ljudi su nestrpljivo spekulirali o detaljima i dinamici njihove veze.

 

 

Jelena Karleuša je svojim albumom “Alfa” izazvala značajno interesovanje i intrigu javnosti. Ipak, naredni deo ovog muzičkog projekta, prikladno nazvanog “Omega”, uspeo je da pridobije još veći nivo naklonosti i podrške njenih posvećenih fanova. Karleuša je s najvećom iskrenošću i iz najdubljih kutova srca napisala duboko emotivnu baladu koja odjekuje temom ljepote čak i usred haosa nasilja. S nepokolebljivom predanošću uvjerava Dušku u njeno nepokolebljivo prisustvo i podršku, ulivajući svoju dušu u svako slovo ove srdačne počasti.

Na sreću, Ljiljana Jorgovanović, briljantni um iza ove izvanredne kompozicije, konačno je otkrila istinu. Prema riječima cijenjenog tekstopisca, iskreni stihovi bili su posvećeni isključivo jednom i jedinom Romanu Abramoviču, poznatom ruskom tajkunu čije ime odjekuje hodnicima slave i bogatstva. Grad Beograd je ostao zapanjen i vrvi od uzbuđenja zbog Karleušine ekstravagantne proslave rođendana. Čuvena pop diva izgledala je zapanjujuće nego ikad, očaravši sve prisutne.

 

 

U međuvremenu, pažnju mnogih privukla je i tema oko Duška, jer su fotografije otkrivale njegove aktivnosti tokom događaja. Roman Abramovič poslužio je kao primarni izvor inspiracije za sljedeći tekst, njegovo ime je bilo sinonim za bogatstvo i uspjeh, a često se slavilo u melodičnim melodijama. Kompozicija je nastala prije izbijanja ukrajinskog rata, prenoseći nježnu i simpatičnu poruku.

 

 

 

 

Preporučujemo