Predrag Saša Danilović i Svetlana Danilović prvi put su se ukrstili na košarkaškoj utakmici kada su imali samo 16 godina. Od tog trenutka njihovo prijateljstvo je procvetalo i preraslo u duboku i strastvenu ljubav. Svetlana Danilović se etablirala kao istaknuta ličnost u industriji sportskog novinarstva, koja u svojoj oblasti ima poštovanje i divljenje. Uz supruga, proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, u svojoj djeci Sonji, Vuku i Olgi uspješno su gajili duboku strast za sportom

 

 

 

. Među njima, Olga se pojavila kao zaista izuzetna i vrlo perspektivna teniserka, koja je zaslužila priznanje i priznanja. Svetlana samouvereno priznaje izazove koje donosi brak sa profesionalnim sportistom. Ističe važnost očuvanja vlastitog identiteta, a ne oslanjanja samo na slavu svog muža. Kao voditeljka emisije “Lepa i srećna” neustrašivo iznosi svoje stavove o raznim temama.

 

 

Njihova ljubav je procvjetala iz čvrstog prijateljstva koje je nastalo kada su imali samo 16 godina. U eri bez mobilnih telefona i društvenih medija, komunikacija je predstavljala značajan izazov.Voditelj RTS-a samouvereno je preneo priču svog bliskog prijatelja koji je bio pisac Sportskog žurnala. Došli su na briljantnu ideju da šalju zadivljujuće izvještaje dok su bili u inostranstvu, znajući da publikacija u to vrijeme ne može putovati.

 

 

Ova ideja ih je oduševila, pa su po povratku u Beograd s nepokolebljivom odlučnošću nastavili svoju karijeru na televiziji. Trenutno mu je prioritet da se pridruži Olgi na njenim putovanjima kad god je to moguće, jer je sport oduvek bio sastavni deo njenog života. Tokom njihovog intervjua, ona ga je s ljubavlju nazivala “Ti”, pokazujući snažnu vezu koju su dijelili. Svetlana se rado prisjeća urnebesnog događaja u kojem se zaigrano raspitivala o njegovim budućim planovima, uspomena koja joj još uvijek mami osmijeh na lice.

Preporučujemo