U maju ove godine, Aleksandar Stojković, nadaleko poznat kao sin renomiranog kompozitora i istaknuti član žirija izuzetno popularne TV emisije “Zvezde Granda” koju vodi Dragan Stojković Bosanac, uhapšen je zbog počinioca za osudu. nasilje u porodici. Zapanjujuće otkriće o njegovom hapšenju izazvalo je šok u čitavom regionu, jer se veruje da je Aleksandar naneo fizičku povredu sopstvenom ocu Draganu, što je dovelo do njegovog brzog pritvaranja. Revidirano: Siguran sam u svoju sposobnost da poboljšam zvuk.

Čvrsto se veruje da će se ko god preuzme od Aleksandra suočiti i sa posledicama njegovih postupaka. Dragan je odlučno izjavio da su optužbe neosnovane i obećao da će pokrenuti sudski postupak protiv umiješanih. Uprkos tome što je imao svoju stranu priče, za sada je odlučio da zadrži određene detalje.

 

 

 

U jednom javnom spominjanju Bosanac je odao priznanje svom sinu Aleksandru, navodeći da se bavi poslom koji nije vezan za javni život. Ovaj incident nije prvi slučaj da delimične informacije o Aleksandru procure u javnost.Ranije se u domaćim medijima spekulisalo o motivu Bosanca da sina pošalje u Ameriku, ali je sam Bosanac ove tvrdnje demantovao.

 

 

Važno je napomenuti da je Bosanac neizmjerno ponosan i na svoju profesiju i na sina. Dragan Stojković, Bosanac, izrazio je duboko poštovanje za svog sina Aleksandra; međutim, smatra da nema potrebe da se na njega raspravlja ili skreće pažnja jer nije uključen u javne poslove. S druge strane, Aco, inače stočarski inženjer sa prebivalištem u Beogradu, ostaje neoženjen. Ključno je razjasniti da uprkos svim glasinama koje su možda kružile, Aleksandar nikada nije naišao na bilo kakve pravne probleme.

Preporučujemo