Marija Šerifović je pre nekoliko godina samouvereno ulagala u stanove kako u prestonici tako i u Americi. Međutim, njena česta pojavljivanja na društvenim mrežama iz stana na Novom Beogradu otkrivaju njenu nepokolebljivu sklonost ka svom primarnom domu. Ovaj moderno uređen i jednostavno dizajniran stan simbolizira trijumfalno ostvarenje Marijinih životnih snova.

 

Iako njenoj kući iz detinjstva u Kragujevcu možda nedostaje raskoš u kojoj sada uživa, ona odiše neospornim šarmom koji je jednostavno neodoljiv. U tim zidovima Marija je doživjela bezbrižno odrastanje, a najljepša sjećanja vezana su za dragocjeno vrijeme koje je provela sa svojom voljenom bakom Draginjom.

 

„Zelena zgrada će zauvek biti jedina uspomena i emocija za mene, uz moju baku Draginju, malu pećnicu i njen noćni ritual pečenja hleba, mazanja putera i stavljanja šunke unutra kako bismo mogli da vidimo „Srećne ljude“. jedino i neprocenjivo pamćenje i emocija”, rekla je svojevremeno Marija Šerifović. Ekipa Blic TV je nedavno posetila stari kvart Marije Šerifović i svi su imali samo pohvale za pevačicu. Posebno smo intervjuisali Miljanu Miletić, profesorku engleskog koja je bila Mariji razredni starešina. saznala više o Marijinim školskim danima i sa kim je većinu vremena provodila kod kuće.

 

“Za to vrijeme, oko sedmog ili osmog razreda, osjetila je da joj nešto nedostaje… posebno majka“, rekla je Miljana Miletić za Ekipa Metar moga sela. “Naravno da sam znao da je Marija proživljavala određene trenutke sa svojom majkom. Vidjelo se da su neke stvari u porodici pokvarene, da je majka prisutna i da je to jako uticalo na nju“, rekla je učiteljica i dodala: Marija je odrasla u centru grada i vjerovatno joj je bilo jako važno da Ona je bila učenica ove škole jer je često bila bez podrške roditelja.

Preporučujemo