Prošle godine javnost je ostala u šoku kada se pojavila vest o razvodu proslavljene pevačice Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića. Čak ni njihovi najbliži prijatelji nisu svjesni trenutnog statusa njihovog braka, nesigurni su da li su još uvijek zajedno ili su službeno razvedeni. Međutim, evidentno je da i bivši fudbaler i pevačica, koji trenutno borave pod istim krovom, dele zajedničku želju da zajedno provedu praznike i brinu o ćerkama Niki i Atini.

Bili su sigurni u svoju sposobnost da uspostave efikasnu komunikaciju i ponovo zapale svoju prošlu ljubav. Bili su odlučni da pronađu snagu u svojim srcima da oproste jedno drugom svaku povrijednu riječ i nastave tamo gdje su stali. Iako se to u ovom trenutku može činiti nedostižnim, oni su optimistični u pogledu toga. Tokom prošlogodišnjeg gostovanja u emisiji “Prvi red” na K1, Karleuša je razgovarala o tome i ustvrdila da se Duško oslanja na njeno prisustvo u svom životu. Međutim, odlučila je da više ne komentariše ovu temu. Sjećanja na njihovu duboku ljubav i intimnost i dalje su živa u glavama onih koji su ih poznavali. Nažalost, njihove snove o velikoj porodici prekinula su dva Jelenina pobačaja nakon rođenja ćerke Nike.

Duško je oduvijek žudio za sinom i ranije je iznosio svoja razmišljanja o ovom pitanju. U budućnosti želi sina koji će krenuti njegovim stopama kao fudbaler. Trenutno brojčano veći od tri žene u svom domaćinstvu, sasvim je prirodno da izrazi ovu želju. Međutim, čak i da dobije treću kćer, to ga ne bi obeshrabrilo. Uvjeren sam u svoje sposobnosti i vjerujem da mogu uspješno obaviti zadatak. Revidirano: Uvjeren sam da to mogu uspješno postići Preusmjerimo sada fokus na dugo očekivani dolazak malog Tošića, kako je Duško ranije najavio medijima.

 

Trenutno je glavni prioritet bivšeg reprezentativca da popravi zategnute odnose sa suprugom, uz nadu da je pomirenje izvodljivo.

Preporučujemo