Na veoma cenjenoj izložbi venčanja u prestižnom hotelu Hilton, cenjena muzičarka Sneki je samouvereno učestvovala kao model, plenivši publiku svojim prisustvom od kojeg zastaje dah u blistavo beloj haljini. Uprkos tome što je okružena pojedincima koji su već pronašli svoje srodne duše, Sneki neustrašivo priznaje da tek treba da otkrije svoju posebnu osobu. Kao Vaga, ona se bori sa složenošću svog ljubavnog života i pomno razmatra svoje izbore tokom dužeg vremenskog perioda. Nedavno je Sneki dospela na naslovne strane dok je graciozno hodala pistom zajedno sa poznatim reperom Nigorom, zaigrano aludirajući na njen afinitet prema “venčanicama sirene” i prihvatajući pritisak da zrači čistom izvrsnošću.

 

 

 

Uprkos tome, ona samouvereno priznaje da će se jednog dana definitivno udati. Snežana Babić Sneki, renomirana folk pevačica sa impresivnih tri decenije prisustva u javnosti, hrabro je izrazila želju da se upusti u nekonvencionalne metode braka. Čvrsto vjerujući u neočekivano, ona ostaje otvorena za ideju sklapanja braka bez zvaničnog matičara, aktivno tražeći alternativne puteve. Babićka je stekla slavu svojim živahnim i pomalo sugestivnim pjesmama. Međutim, ona čvrsto tvrdi da samo ona posjeduje sposobnost da ove pjesme iznese umjereno i graciozno.

 

 

Prema njenim rečima, modernim pevačicama nedostaje finoća da sa ukusom izvode takve pesme, često se pojavljuju grubo i bez poštovanja. Za razliku od toga, Babićeve pjesme bile su živahne i potaknule na razmišljanje, a nikada nisu prelazile granicu vulgarnosti.

 

Uprkos prvobitnom skepticizmu, njena muzika je postala omiljena širom Jugoslavije i susednih regiona. Babić zaključuje da za savremene izvođače ostaje izazov izvesti pjesmu uživo bez vulgarnosti i ugrožavanja svog dostojanstva.

Preporučujemo