Vjenčanica je sve začudila, jer su Ražnatovićevi pokušali da prikriju detalje. Bacite pogled na jedinu fotografiju na venčanju Cecine sestre Lidije Ocokoljić. Lidija Ocokoljić, uprkos tome što je verno podržavala svoju stariju sestru Svetlanu Cecu Ražnatović, svesno je odlučila da se makne iz centra pažnje. Svjesno je izbjegavala javne događaje i uzdržavala se od traženja pažnje, stvarajući tako misteriozni ugođaj oko svog privatnog života koji je samo pobudio interesovanje javnosti.

 

To nije promenio ni njen brak sa bivšim fudbalerom Peđom Ocokoljićem, o čemu svedoči i nezaboravan prizor Lidije u venčanici, koji je sve prisutne zaprepastio. Lidija i Peđa samouvereno su proveli dvadeset godina u blaženom braku, odgajajući četvoro prelepe dece, sa najstarijom Helenom na pragu punoletstva. Uprkos njihovim naporima da zadrže privatnost, njihovo izvanredno vjenčanje i danas je tema razgovora u javnosti.

 

Ono što je zaista iznenadilo javnost je Lidijina hrabra odluka da obuče venčanicu koju niko nije očekivao za njen poseban dan. Naime, Lidija je odabrala da obuče Cecinu venčanicu, koju je ranije nosila na sopstvenom venčanju sa Željkom Ražnatović Arkanom. Svadba porodice Ocokolji bila je prizor, a Lidija i Ceca su u jednom trenutku obukle tradicionalnu nošnju.

 

Prave zvezde večeri, međutim, bila su Cecina deca. Anastasija je sve oduševila svojom preslatkom haljinom, dok je Veljko ukrao šou tako što je zapanjujuće odlučio da izvede pesmu na venčanju svoje tetke. Želimo da istaknemo da je supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, samouvereno izabrala da za sopstvenu ceremoniju obuče prelepu Cecinu venčanicu. Mnogi su bili zapanjeni koliko je haljina bila izvanredno očuvana nakon svih ovih godina. Bogdana je odisala elegancijom i modernošću, bez napora upotpunjujući haljinu.

Preporučujemo