Novak i Jelena Đoković trenutno se nalaze u Crnoj Gori, gdje legendarni teniser samouvjereno trenira sa svojom ekipom u Herceg Novom. Dok prihvaćaju zadivljujući krajolik, oni također odvajaju vrijeme za ugodne izlete na plažu i nezaboravne koncerte sa svojim najmilijima. Novaku su tokom svoje izuzetne karijere nepokolebljivo podržavali roditelji Dijana i Srđan. Sledeći njegov primer, Jelena, kao i njegova braća Đorđe i Marko, krenuli su svojim uspešnim putevima. Jelena je otvoreno izrazila svoje duboko divljenje i poštovanje prema Dijani, bez napora negujući harmoničnu vezu između svekrve i snahe. Nakon Noletovog snažnog trijumfa na “Australian openu”, Jelena je ponosno obeležila tu priliku podelivši Dianinu sliku na raznim društvenim mrežama, praćenu snažnim natpisom – “Majka”.

Naime, Jelena ima poseban pristup određenim aspektima, posebno kada su u pitanju prehrambene navike, perspektiva za koju je Dijana ranije izrazila nedostatak podrške. Ipak, oni se aktivno trude da dosljedno provode kvalitetno vrijeme zajedno, bilo da se radi o šetnji uz spokojnu obalu jezera ili jednostavno opuštanju u društvu jedno drugog.

Ne čudi što se Stefan brzo opredelio za konvencionalni izbor, što je otkrila Diana Đoković uz razigrano cerekanje tokom nastupa u emisiji “Dok anđeli spavaju”. U rubrici “Dok anđeli spavaju” Dijana Đoković samouvereno prenosi duhovitu anegdotu o njoj i Stefanu. Priča se vrti oko izbora između bezglutenskih ili običnih poslastica, a Stefano odmah bira ovo drugo, što je navelo Dajanu da asertivno poručuje: “Bako, pusti one bez glutena.”

Dijana se osvrće na odnos svog sina sa Jelenom, priznajući da je kao mlad sportista posvećen tenisu imao malo vremena za slobodno vreme i da je često putovao. Dijana ga potom samouvereno upoznaje sa mladom Kraljevčankom koja se bavi odbojkom, i zajedno počinju da se zabavljaju kao tinejdžeri.

 

Preporučujemo