Jeste li ikad nešto prešutjeli svom partneru ili ste uvijek bili potpuno otvoreni, bez iskrivljavanja ili skrivanja informacija kako biste izbjegli sukobe u braku?

Mnogi od nas doživjeli su trenutke u kojima smo svoje misli radije zadržali za sebe nego ih podijelili s drugom drugom. Gledajući unatrag, često shvaćamo da problem o kojem se radi nije bio vrijedan sukoba ili rasprave, osobito ako je to bila samo emocija koju smo tada osjećali, a ne stvarni problem.

Kako vrijeme prolazi, pojedinci koji su u braku počinju zapanjujuće sličiti jedni drugima. To bi mogao biti razlog iza izraza “srodna duša”. Razina bliskosti koja dolazi s intimnim poznavanjem nekoga može nas učiniti sigurnima da ne postoje skriveni aspekti njihovih života. Međutim, jedna je osoba osporila ovu ideju podijelivši osobnu priču sa svijetom.

U 73. godini života njegova supruga Sue preminula je od raka dojke. Unatoč tome što su zajedno proveli 45 godina, bio je zapanjen kada je shvatio da je nije istinski poznavao sve do njezine smrti.

Vjerovao je da ju intimno razumije, sve dok nije naišao na njezine dnevnike i shvatio da postoje njezini aspekti koje tek treba otkriti.

Nekoliko dana nakon njezine smrti, pronašao je fotografiju s njihove svadbene ceremonije koja se održala 1973. godine.

Prema izvješću “Huff Posta”, muškarac je ispričao da ju je upoznao deset mjeseci prije nego što je slika snimljena. Susret se dogodio u vrijeme kada je bila u procesu razvoda od supruga. S njim je imala jednu kćer, a očekuje se da uskoro stigne i druga.

Odlazak supruge za njega je bio težak teret. Kako bi se nosio s boli, pribjegao je čitanju o iskustvima drugih.

Tijekom svoje potrage, slučajno je naišao na otkriće o svojoj ženi, Sju. Unatoč njihovom bliskom odnosu, ona je za sebe držala neke tajne koje je on otkrio kada je slučajno naišao na njezine dnevnike dok je istraživao njihov dom. Ovo otkriće mu je slomilo srce, pogotovo kada je pročitao određenu rečenicu u jednom od njezinih zapisa.

Moji osjećaji prema njemu su izrazito negativni.

Rečenica o kojoj je riječ odnosila se na konkretnu osobu. Ova osoba nikada nije bila upoznata s činjenicom da je njegova partnerica bila nezadovoljna njihovim preseljenjem u Pittsburgh, jer je bila umorna od stalnih prijelaza i odlučila je ne izražavati svoje osjećaje.

Nije sigurna zašto se tada suzdržala od izražavanja svojih emocija, jer sada shvaća da su njezine vlastite potrebe bile sekundarne u odnosu na njegove, a sve za boljitak opće dobrobiti njihove obitelji. Dok vraća film, te joj misli teško padaju na pamet.

Sadašnje okolnosti sugeriraju da je krajnje vrijeme da se promijeni i krene naprijed. Čini se da je okruženje oko njega pogodno za ovaj prijelaz.

Preporučujemo