Jelena i Novak Đoković trenutno se nalaze u Crnoj Gori, gde najveći teniser svih vremena bez muke spaja ono što oduzima dah i praktično. Naime, vrijedno vježba sa svojim timom u Herceg Novom i uživa u slobodnom vremenu na plaži i koncertima, stvarajući drage uspomene sa svojom porodicom. Vredi napomenuti da je njegova zadivljujuća posvećenost inspirisala njegovu suprugu Jelenu da krene njegovim stopama, a uz njega stoje i braća Đorđe i Marko.

 

Često dolaze u naš dom kako bi naši unuci doživjeli toplinu bakine kuće i udobne deke. Moje poznate palačinke su veliki hit kod njih. Uvijek ih čujemo kako željno pitaju: “Bako, napravi nam palačinke!” a mi se razigrano takmičimo: “Koje želite, bezglutenske ili obične?” a Stefan insistira “Bako, obične, pusti one bezglutenske” – radosno je podelila Diana Đoković tokom nastupa u emisiji “Dok anđeli spavaju”. Veza između Jelene i Dijane Đoković je čvrsta i samouverena. Nalaze vremena da se vide i uživaju u aktivnostima poput odlaska na jezero i šetnje. Dijanin dom je toplo i gostoljubivo mesto za njihove unuke, koji vole njene čuvene palačinke.

 

 

Dijana je u emisiji “Dok anđeli spavaju” ponosno podelila da joj unuci uvek traže palačinke, a zaigrano raspravljaju između bezglutenskih i normalnih opcija. Stefan, njihov unuk, samouvereno bira obične palačinke, pokazujući nepokolebljivo poverenje u Dijanino umeće kuvanja. Kao mladić posvećen tenisu, davao je prednost svom sportu u odnosu na zabavu, stalno na putu i rijetko kod kuće.

Čak ni sa 18 godina nisam očekivao da će se oženiti, ali on je samouvereno dokazao da grešim odabirom Jelene za životnu partnericu. Majka Novaka Đokovića je u jednom intervjuu otvoreno priznala da je sasvim prirodno da Jelena preuzme određene odgovornosti u njihovoj vezi.

Preporučujemo