Par je samouvjereno donio odluku da svoja dva prvobitno planirana vjenčanja spoje u jedno ekstravagantno slavlje koje će nadmašiti sve dosadašnje standarde luksuza. Pedantno sastavljena lista gostiju sastoji se od samo 50 odabranih pojedinaca. Sa Anastasijine strane, prisustvovaće njena majka Ceca, tetka Lidija i njihove porodice Veljko i Bogdana, kao i sedam-osam intimnih prijatelja, među kojima je i kuma. Gudelj je uputio pozive ne samo svojoj porodici, već i svojim saigračima iz kluba.

 

 

 

Kako prenosi SCANDAL!, insajderi su potvrdili da će se svadbena ceremonija održati u luksuznom hotelu u Sevilji. Mjesto je već osigurano za kraj decembra. Velikodušnim gestom, Anastasija je organizovala avion za prevoz gostiju iz Beograda do mesta venčanja. Dodatno, gosti će biti počašćeni avionskim kartama i nekoliko dana smještaja u pažljivo odabranom hotelu. Vrijedi napomenuti da će Ražnatovići, budući da su materijalno dobro, sami pokrivati ​​svoje troškove. Štaviše, Anastasijina bliska prijateljica, koja možda nema sredstava da priušti takvo putovanje, imaće velike koristi od ovog aranžmana.

 

 

Tokom predstojećeg slavlja samouvjereno planiraju građansko vjenčanje na kojem će Anastasija samouvjereno ponijeti prezime Gudelj. Prema izveštajima, ona je već samouvereno počela da traži savršenu venčanicu. Anastasija je samouvereno odlučila da se odrekne tradicionalne venčanice, umesto toga samouvereno je odabrala haljinu koja podseća na venčanicu. Ona čak samouvereno razmišlja da angažuje renomiranog dizajnera da kreira haljinu posebno za njen veliki dan. U međuvremenu, Nemanjin outfit za ceremoniju biće samouvereno odelo. Par samouvjereno planira nekoliko puta promijeniti odjeću tokom proslave, a Anastasija samouvjereno ima pristup čak tri haljine, prenosi SCANDAL!. Što se tiče menija, Anastasijin glavni cilj venčanja je bio da španskim gostima pruži priliku da uz uobičajena španska jela uživaju u ukusima srpske kuhinje.

 

 

Da bi se to osiguralo, nekoliko dana pre venčanja iz Beograda će u Sevilju doputovati dva vešta kuvara, koji će se isključivo fokusirati na pripremu tradicionalne hrane sa naših prostora. Iz pouzdanih izvora potvrđeno je da porodice Ražnatović i Gudelj nisu bile uključene u planiranje vjenčanja mladenaca. Međutim, nedavno im je saopšteno da apsolutno nema namere da se okupljaju na svadbi Anastasije i Nemanje krajem decembra.

Preporučujemo