U potpunosti priznajemo neospornu prisutnost pop scene i javnih ličnosti u našem svakodnevnom životu. Bezbrojni pojedinci entuzijastično prate poznate ličnosti na društvenim mrežama, vjerno prate televizijske emisije koje prikazuju njihova pojavljivanja i uživaju u vijestima koje otkrivaju uvid u njihove lične živote.

 

 

Kada je u pitanju njen ljubavni život, oduvek se spekulisalo o njenim partnerima, ali je to ostala ubedljiva misterija. Stalno se spekuliše o njenoj pripadnosti LGBT zajednici, na osnovu njenog jedinstvenog stila i uverenja da možda preferira žene. Iako nije viđena s partnerom već duže vrijeme, njena objava prije tri godine izazvala je val interesovanja javnosti. U nedavnom potezu, pjevačica je odlučila da se pozabavi glasinama koje kruže godinama.

 

 

Nakon nedavnih nagađanja, Marija je samouvjereno podijelila svoju fotografiju sa nepoznatom djevojkom, što je izazvalo sumnju medija u prirodu njihove veze. Njih dvoje odišu samopouzdanjem dok šetaju ruku pod ruku živahnim ulicama Praga. Uz sliku, pjevačica je hrabro napisala: “Možeš ti to”, ostavljajući nas u nedoumici da li je ova osnažujuća poruka usmjerena prema njenom saputniku ili njoj samoj, dok ponosno prihvata priliku da istražuje grad sa svojim voljenim.

 

Sada, više od dva mjeseca otkako je Marija Šerifović objavila pomenutu fotografiju, brojni pojedinci zaintrigirani su identitetom zagonetne djevojke. Medijska pomama oko ovog događaja i bezbroj komentara na društvenim mrežama samo su dodatno pojačali radoznalost. Međutim, neosporno je da je slika zaista snimljena u Pragu, glavnom gradu Češke Republike, a sa sigurnošću možemo potvrditi da je djevojka o kojoj je riječ niko drugi do Marijina rođaka. Ispostavilo se da su jednostavno uživali u kvalitetnom porodičnom vremenu zajedno.

Preporučujemo