Evidentno je da se, kao i mnogi drugi parovi, sportista i predsednik Fondacije Novak Đoković trenutno suočavaju sa izazovima u vezi. Situacije koje nastaju između dve strane su lako izvodljive, a kada se razreše, značajno pojačavaju međusobnu vezu, što na kraju dovodi do izuzetnog roditeljstva njihove dece, Tare i Stefana. Najcjenjeniji svjetski teniser i njegov partner svesrdno daju prioritet efikasnoj komunikaciji kako bi brzo riješili sve probleme koji se mogu pojaviti. Na Instagramu samouvjereno demonstriraju prakse koje mogu neizmjerno obogatiti i bračne odnose i roditeljstvo. Štaviše, s ponosom pokazuju svoja zajednička interesovanja, uključujući izvanredan pogled na svijet, žarku posvećenost zdravoj ishrani i prirodi, te nezasitnu ljubav prema putovanjima.

 

Uz obilje finansijskih mogućnosti za istraživanje najzanimljivijih svjetskih destinacija, renomirani par se samouvjereno odlučio da svoj odmor provede u nedavno kupljenoj nekretnini u Crnoj Gori. Njihova omiljena zabava je putovanje planinskim predelima susedne Srbije. Sada kada su njihova deca punoletna, Novak i Jelena postali su nerazdvojni, besprekorno usklađujući rasporede kako bi se prilagodili njegovim sportskim obavezama i obrazovnim obavezama svoje dece. Njihova nepokolebljiva podrška i divljenje jedno drugom predstavljaju primjer uzornog braka.

 

Lucy Fink, istaknuta američka blogerka, hrabro je podijelila zadivljujući video na svom cijenjenom Instagram profilu, prepričavajući živopisan san koji je nedavno doživjela. U ovom neobičnom snu, našla se uronjena u uzbudljivi svijet tenisa, zaprepaštena što je svjedočila kako njen vlastiti otac vlada kao neprikosnoveni šampion.

 

Izuzetna sličnost mog muža sa Novakom Đokovićem često privlači pažnju prolaznika, što dovodi do zabavnih susreta. Čak je i moja supruga Lucy zaigrano razmišljala o tome kako bi ova sličnost mogla utjecati na našeg sina. Međutim, kada je ova šala postala popularna u nacionalnim medijima, nije iznenadila Novaka, njegovu suprugu Jelenu i potencijalne komplikacije koje bi mogle nastati zbog ove nesvakidašnje sličnosti. Inače.

Preporučujemo