Jelena Kareuša je samouvereno prihvatila svoje skromno odrastanje na Novom Beogradu, gde je boravila sa svojom proslavljenom pokojnom majkom Divnom Karleušom, sve dok njena muzička karijera nije uzletela i donela pozamašnu zaradu. Svoju prošlu životnu situaciju nikada nije doživljavala kao nedostatak i otvoreno je razgovarala o ovom poglavlju svog života bez oklijevanja. U stvari, čak je ljubazno dočekala grupu novinara u svom domu iz djetinjstva, dozvoljavajući im da uhvate suštinu njenog odgoja.

 

 

Shodno tome, danas vam predstavljamo kolekciju slika koje prikazuju njen dragi kraj. Nataša Ilić samouvereno je ostala u kuhinji uz Karleušu, nadgledajući pripremu svog omiljenog jela. Osim toga, iz brojnih snimaka koje je sprovela novinarska ekipa, postalo je vidljivo da se o njenom i Divninom načinu života u tom trenutku moglo mnogo toga naslutiti.

 

Njihov primarni naglasak bio je na održavanju čistoće i reda, ne obazirući se na bilo kakvu zabrinutost u vezi s preferencijama drugih za njihov dekor. Prostorija u kojoj je provodila većinu svog vremena bila je prelepo osvetljena i ukrašena živim cvećem koje uvek koristi da ulepša svoje okruženje. Prirodna svjetlost dopirala je kroz masivni prozor koji je pružao zadivljujući pogled na grad i njegove parkove.

 

 

„Odrasla sam na Novom Beogradu, nedaleko od Fontane, a odrastanje u surovim devedesetim, na još oštrijem beogradskom asfaltu, učinilo me je po mnogo čemu drugačijom od ostalih javnih ličnosti u šou biznisu“, rekla je ona. Karleuša, koja danas važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima. Koliko joj je poznato, ona sada živi u svojoj vili na Dedinji, a navodno je angažovala i kuvara da joj pomaže u pripremanju obroka, posebno kada je u društvu ćerki sa kojima voli da provodi slobodno vreme. .

Preporučujemo