U medijima se neprestano spekuliše o mogućem braku poznatog voditelja Ognjena Amidžića i njegove bliske saradnice i emotivne saputnice Mine Naumović. Međutim, intrigantne vijesti tu ne prestaju, jer bi put para u roditeljstvo također mogao biti na pomolu. Iznenađujući mnoge, Ognjen je nedavno otkrio da želi da dobije ćerku, dodajući neočekivani obrt njihovoj vezi koja se razvija.

 

 

Tokom nedavne sesije uživo na Instagramu, voditeljka je otvoreno izrazila svoju iskrenu želju da ima ćerku, naglašavajući dubok osećaj praznine koji osećaju bez nje. Oni čvrsto vjeruju da bi dobrodošlica kćeri u njihov život bio izvor čiste radosti, transformacije njihovog postojanja i davanja im novootkrivenog smisla. U divnom preokretu događaja, nedavno je otkriveno da su Ognjen i Mina, zaljubljeni par kojem smo se svi divili, na ivici da krenu na izvanredno putovanje ka roditeljstvu.

 

 

Oduševljavajuću vest o njihovom skorom dolasku danas je objavio niko drugi do cenjeni Kurir, ostavljajući svoje fanove i dobronamernike oduševljene iščekivanjem. Ovo otkriće koje izaziva strahopoštovanje dodatno je potvrdio cijenjeni voditelj povezan sa gore navedenim portalom, dajući prizvuk autentičnosti dirljivoj objavi. Ognjen priznaje da je vest da su on i Mina postali roditelji neočekivano otkrivena javnosti.

 

Iako nisu imali namjeru da vijest bude objavljena u ovom trenutku, odlučili su da ne skrivaju svoju neizmjernu radost i uzbuđenje zbog dolaska njihove bebe. Ognjen se zahvaljuje na razumevanju i uverava da će u bliskoj budućnosti biti prilike da razgovaramo o detaljima oko ovog značajnog poglavlja u njihovim životima. Podsećam da je Ognjen ponosni otac divnog sina Matije, kojeg je dobio u braku sa talentovanom manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Preporučujemo