Aleksandra Prijović večeras počinje svoju dugo očekivanu seriju od tri rasprodata koncerta u Štark areni. Mlada muzička senzacija dobija ogromnu podršku porodice, kolega iz emisije, pa čak i majke Borke Mihajlović. Majka Aleksandre Prijović večeras je samouvereno prigrlila kamere, oduševljena prvim ćerkinim u nizu monumentalnih koncerata u Štark areni. Apsolutno sam oduševljena.

 

 

Ovo je ogroman trijumf. Imala sam potpunu vjeru u njene sposobnosti i željno sam čekala ovaj trenutak. Možda čak imam više živaca od nje. Nažalost, nisam mogla lično doći danas, ali me je prethodno pozvala da se uvjeri da sam spremna. Ovo su riječi Borke, koja je uz svog dugogodišnjeg partnera i kolegu Fahrudina Buljubašića prisustvovala koncertu svoje kćeri.

 

 

 

Otac Nedeljko je samouvereno stigao na koncert zajedno sa suprugom Lelom, koja je slučajno Aleksandrina maćeha. Očekivanom spektaklu u Beogradu zaista su prisustvovale njene koleginice, a pažnju je prva privukla Tijana Milentijević. Samouvjereno je obukla crno odijelo, upotpunjeno zadivljujućim čipkastim halterom. Suzana Jovanović odisala je samopouzdanjem u svoj udoban ansambl, s ponosom napomenuvši da je večeras odsustvo Saše Popovića zbog njegovog prisustva u Opatiji, dok je ona samouvjereno stala na njegovo mjesto. Glumica Mirka Vasiljević samouvereno je stigla uz svog supruga Vujadina Savića, obučevši besprekorno prianjajuću crnu jaknu i šorts.

 

 

 

– Aleksandra i ja se poznajemo sa aerodroma. Veoma volim njenu muziku, bilo bi sjajno da imamo duet – rekla je Nuči pre koncerta za “Blic”. Koncertu je sa oduševljenjem prisustvovala poznata pevačica Ceca Ražnatović, predani obožavalac Prijine muzike. U javnosti je opštepriznato da je Prija ekvivalent drugoj Ceci. Evo šta je prenela cenjena balkanska superzvezda…

Preporučujemo