U trenutku koji bi napravio revoluciju u svijetu rijalitija, utjecajna figura emisije prizvala je crème de la crème učesnika kroz pomno izrađeno pismo. Dok su se ukućani zabrinuto okupljali u centralnom dnevnom boravku, bili su obaviješteni o jedinstvenom i neviđenom zadatku koji će postaviti kurs za revolucionarni preokret događaja.

 

 

 

Vođa učesnika Elite, Milica Veličković, dobila je pismo od velikog šefa sa novim zadatkom. U želji da obavesti svoje ukućane, Milica je sve okupila i naglas pročitala sadržaj pisma, detaljno objašnjavajući pravila kojih se moraju pridržavati.

 

 

 

U tom trenutku, Elitni učesnici našli su se u ključnoj fazi u kojoj je trebalo da donesu odluku o pojedincu koji je među njima imao najviši nivo obrazovanja. Shodno tome, jedan po jedan, svaki učesnik je ustao sa svojih mjesta i iskoristio priliku da razjasni i iznese svoj slučaj. Hvala vam na pažnji po ovom pitanju. Radujemo se Vašem odgovoru. Nadam se da će vas ova poruka dobro naći. Obraćam se da vas obavijestim o važnoj odluci koju moramo donijeti u vezi izbora najobrazovanijeg učesnika.

 

 

Ključno je da svako od vas pažljivo odabere tri učesnika za koje vjerujete da posjeduju najviši nivo obrazovanja. Bitno je napomenuti da vam nije dozvoljeno glasati za sebe u ovom procesu. Cijenimo vaše mišljenje i željeli bismo čuti vaše mišljenje o ovom pitanju. Vaš doprinos je veoma cijenjen i igrat će značajnu ulogu u određivanju najobrazovanijeg učesnika. Mensur Ajdarpašić je od samog početka privukao pažnju svima svojom posebnošću, a brojni pojedinci su ga doživljavali kao nepristupačnog i nezainteresovanog za druženje.

Preporučujemo