Čak i sa svojom ogromnom slavom, istaknuta balkanska muzička ikona samouvereno je odlučila da prešuti preterane detalje o svom privatnom životu i porodici. Dozvolio je svojoj deci da odrastaju i sami odlučuju o stepenu angažovanja u medijima, zbog čega su se mnogi pojedinci tek nedavno upoznali sa identitetom i nastojanjima Dragane Mirković i Tonijevog potomstva. U ovoj eri društvenih mreža, Marko i Manuela Bijelić samouvjereno su odlučili da svoju svakodnevicu prikažu na “Instagramu”. U kratkom periodu njihova popularnost na platformi je naglo porasla.

 

 

Imali smo privilegiju da budemo svedoci apsolutno zadivljujućeg načina života dece Dragane Mirković, na čemu nesumnjivo zavide mnogi njihovi vršnjaci. Sa veoma cijenjenom i voljenom pjevačicom kao majkom i uspješnim poduzetnikom kao ocem, porodica živi u prekrasnom zamku, posjedujući više kompanija, luksuzne automobile, pa čak i vlastiti televizijski kanal. Razlog zašto se često pojavljuju na naslovnicama popularnih časopisa i ponosno na profilima majki na društvenim mrežama nije samo njihov ekstravagantan način života. Jednako su značajni i njihov izuzetan odgoj, obrazovanje i privlačan izgled. Trenutno je situacija nepromenjena, što dokazuje i nedavno objavljena fotografija na nalogu Dragane Mirković.

 

Tokom čitave manifestacije oduševljenje potomaka Dragane Mirković i pevača plijenilo je prisutne i pobralo zaslužene pohvale svih. Marko je samouvjereno odabrao moderno i sofisticirano odijelo, bez muke kombinujući tamni prsluk sa oštrom bijelom košuljom i savršeno usklađenom kravatom.

Njegov zadivljujući osmeh ima moć da očara bezbroj žena, ostavljajući ih potpuno pod uticajem njegovog šarma. Upotpunjujući njegovu harizmu, Manuela se samouvjereno okitila u očaravajućoj zelenoj haljini, bez napora očaravši mnoštvo obožavatelja. Nemoguće je zanemariti njenu upečatljivu sličnost sa svojom poznatom majkom, jer graciozno nasljeđuje njenu rafiniranu i elegantnu privlačnost.

Preporučujemo