Iako su se suočili sa ogromnom tragedijom i teškoćama, glumac i njegova supruga nepokolebljivo su stajali jedno uz drugo. Dragan Marinković Maca, veoma cenjeni glumac, komičar i voditelj, nadaleko je poznat po svom izuzetnom doprinosu brojnim projektima i svestranosti na ekranu. Iako je njegov javni život dobro dokumentovan, njegov lični život ostaje pomalo misteriozan. Ipak, utvrđena je činjenica da je ovaj harizmatični glumac već nekoliko godina u radosnom braku sa dvadeset godina mlađom Jovanom. Nisam siguran u ishod, ali vjerujem da će sve dobro proći.

 

Njihovo venčanje, održano 14. januara, bilo je intimna veza. Macin srdačan poklon papirića za rođendan imao je veliki značaj za Jovanu. Uprkos tome što nije bila vezana za instituciju braka, ona uživa u udaji za Jovana. Dok su bili na splavu sa deset osoba, naišli su na muškarca. Jovana je pretrpela dva moždana udara, oba sa kumovima. Konvencionalni simbol braka za njega nije imao nikakvo značenje.

 

Maca je izrazio oduševljenje harmoničnim odnosom između Jovane i njegove dece. Takođe je izrazio želju da sa Jovanom zasnuje veliku porodicu. Međutim, tragedija se dogodila kada su izgubili trojke. Iskustvo je ostavilo Jovanu devastirano, što ih je navelo da potraže utjehu od haosa i gužve u Beogradu tako što su se privremeno preselili u Trebinje na četiri do pet mjeseci. Maca je istakao svoju nepokolebljivu podršku svojoj supruzi u njihovim teškim trenucima, priznajući uobičajenost takvih situacija. Proces ozdravljenja nakon njihovog gubitka uključivao je ne samo fizički oporavak već i psihičko iscjeljenje. Moj glavni prioritet je bio da Jovani pružim stalnu podršku tokom ovog izazovnog perioda, posebno jer joj je to bila prva trudnoća.

 

Nažalost, brojni parovi doživljavaju slične srceparajuće situacije, a tačan uzrok često ostaje neizvjestan. Postoje spekulacije oko toga da li je naš pad rezultat kontaminirane hrane ili izloženosti bombardovanju. Međutim, mi ustrajemo u našoj nadi i nepokolebljivoj odlučnosti da izgradimo porodicu

Preporučujemo