Alisa, samouvjerena Amerikanka od 28 godina, postigla je nešto za čim svaka domaćica čezne – sada prima plaću za svoj trud od vlastitog muža! Alisa i njen znatno stariji suprug Tom (51) ukrstili su se na poslu, služeći vojsku, gdje je njihova veza prerasla u strastvenu romansu. Nakon zaruka, donijeli su zajedničku odluku o zajedničkom životu, a Alisa je hrabro predložila ideju da napusti posao kako bi se u potpunosti posvetila obavljanju kućnih poslova i pripremanju ukusnih domaćih jela. U ovom obostrano korisnom aranžmanu, Alisa je s povjerenjem tražila da joj Tom nadoknadi vrijedne doprinose.

 

 

 

Tom je u početku imao neke rezerve prema toj ideji, ali je bio odlučan da upozna Alice i procijeni potencijal. Nakon pažljivog razmatranja, postigli su dogovor da joj Tom velikodušno daje 115 eura svake sedmice.

 

 

Ovaj iznos bi se isključivo dodijelio njenim ličnim preferencijama, uključujući razne užitke kao što su odjeća, grickalice i frizure. Kako prenosi The Sun, Alisa tvrdi da su sada oboje potpuno zadovoljni ovim novootkrivenim stilom života. „Sada kada sam udata, zarađujem više novca nego dok sam bila u vojsci, i to je najbolji posao koji sam ikada imala“, kaže Alis, koju mnogi zovu sponzorom zbog njenog načina života. Ona kaže da ne misli tako, a njen suprug tvrdi da je novac koji joj daje premalo da bi se njegova supruga tako nazvala.

 

 

“Ima puno feminističkih žena koje me mrze, većina njih su slobodne, starije od 30 godina. Vjerujem da je feminizam potpuno nepotreban i da je pokret za žensku nadmoć. Mislim da se muškarci ponašaju kao žene, a žene kao muškarci, a kada se okupe, imamo zaista neuravnoteženu dinamiku”, dodaje Alis i kaže da je sigurna da su mnogi, tajno ili javno, ljubomorni na njen imidž života.

Preporučujemo