Popularnost turskih drama na našim prostorima je porasla, a nesumnjivo je da je hit serija “Nemoguća ljubav” urezana u gotovo svačije sjećanje, koja je ovdje emitirana 2019. i 2020. godine. Glumio je Akin Akinozu, poznati glumac i srcelomac. zadivljujući lik Mirana Aslanbeja, koji krade srca nebrojenih gledalaca. Svojim neospornim šarmom, ovaj harizmatični gospodin stekao je priznanje širom svijeta, plijenivši pažnju brojnih žena. Njegov romantični život izazvao je veliko interesovanje, posebno u medijima u njegovoj domovini, a kruže glasine o mogućoj vezi sa Jelenom Karleušom.

Na osnovu insajderskih informacija, čini se da su Akini i Sandrini planovi za vjenčanje zaista propali. Takođe, potvrđeno je da Akin nije prestao da prati Jelenu na Instagramu. Iako Jelenine zadivljujuće fotografije mogu očarati brojne pojedince, važno je napomenuti da predstavljaju samo delić neverovatnog sadržaja koji je godinama delila sa svojim vernim fanovima. Uprkos izazovima sa jednom ženom, posvećeni obožavatelj Jelene Karleuše ostaje nepokolebljiv u svom divljenju njenom radu, odbijajući da dozvoli da to utiče na njihovo aktivno prisustvo na platformama društvenih medija.

 

 

Trenutno ne postoji opravdanje za bilo kakvo osećanje zavisti. Akin Akinozu, rođen 1990. godine, jedini je potomak poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua, ulivajući mu osjećaj samopouzdanja i ponosa. Njegova koleginica Jelena starija je od njega nevjerovatnih 12 godina. Unutar svoje slavne porodične loze, njegov djed po majci, Sureia Arin, ima cijenjenu čast da bude jedan od prvih pojedinaca prikazanih na TRT-u, dok je njegov pra-ujak, Suha Arin, slavljen kao pionir u oblasti turskog dokumentarnog filma.

 

Sa porodičnim poreklom sa ogromnim dostignućima u umetnosti, bilo je sasvim prirodno da kroči putem glume, iako je imao uspešnu karijeru matematičara. Akin je svoje obrazovanje stekao u prestižnoj srednjoj školi TED u Ankari, a nastavio je matematiku na cijenjenom univerzitetu u Kaliforniji, Berkeley, gdje je boravio šest godina.

Preporučujemo