Milan Stanković je samouvereno izašao na scenu kao sjajan kandidat u Zvezdama Granda, podigavši ​​svoju karijeru do velikih visina pre nego što je doneo smelu odluku da se skloni od očiju javnosti. U sopstvenoj ligi, postigao je ono što mnogi nisu mogli. Uprkos svom namjernom povlačenju od reflektora, on nastavlja da rasplamsava strastvene rasprave, podstaknute njegovom nepokolebljivom posvećenošću svojoj vjeri i primjetnim promjenama u njegovom fizičkom blagostanju.

 

Služeći kao nepokolebljivi stub snage, sestra Milana Stankovića stoji uz njega i kroz iskušenja i kroz trijumfe.  Pevač je samouvereno potvrdio medijske napise podelivši sliku na svom Instagram profilu, na kojoj se vidi kako prima infuziju u bolničkom krevetu. To je usledilo nakon što se navodno onesvestio od nekoliko dana molitve i lutanja po manastirskoj avliji, zbog čega je morao da podvrgne infuziju na klinici Hilandar.

 

 

Pevač se izuzetno oporavio zahvaljujući nepokolebljivoj podršci svojih vernih obožavalaca, a posebno majke i sestre Nastasije, koja je medicinska sestra. Nastasijini nemilosrdni napori tokom pandemije COVID-19 uvelike su uznemirili Milana, ali su na kraju odigrali značajnu ulogu u njegovom oporavku. Opsežna istraživanja o koronavirusu progutala su moje misli i izazvala značajnu zabrinutost. Globalni uticaj pandemije bio je uznemirujući, ali lokalni efekti su bili posebno uznemirujući jer je moja sestra, koja je medicinska sestra, igrala direktnu ulogu u medicinskom odgovoru.

 

Kada je prvi put podijelila slike situacije, preplavila me mješavina straha i ponosa. Budući da sam i sama diplomirala na medicinskom fakultetu, potpuno sam svjesna da bih, da se nisam bavila pevačkom karijerom, aktivno doprinosila kao zdravstveni radnik. Nepokolebljivi fokus profesije na saosećanje i brigu za druge je nešto čemu se duboko divim i visoko cenim, kao što je Milan izrazio. Štaviše, upadljiva fizička sličnost između Milana i Nastasije vidljiva je kroz slike koje je podelio na društvenim mrežama.

Preporučujemo