Ana Radulović je samouvereno vodila televizijsku emisiju “Narod pita” u kojoj su gostovali specijalni gosti Ivan Marinković i Jelena Golubović, oboje poznati po nastupima u rijalitiju. Emisija je postala poznata po brojnim skandalima, koji su na kraju doveli do smele fizičke svađe između Golubovića i Radulovića Golubović je bez stida ismevao Radulovićeve voditeljske sposobnosti i nivo obrazovanja.

 

 

 

Golubović je istakao da je Radulović bio simpatičan prema Kuliću, što je izazvalo brojne smetnje u razgovoru. Taman kada je Golubović krenuo da govori, Radulović ga je prekinuo pitanjem “Jelena, jesi li obavila zadatak?” Golubović nije mogao a da ne uoči ironiju u Radulovićevom upitu. Kada sam postavila pitanje Ivanu, Ana me je obavestila da on uporno odbija da odgovori.

 

Jelena Golubović, govoreći više u ulozi socijalne radnice nego voditeljke, odlučno je izrazila nezadovoljstvo zbog nepoštovanja koje je iskazano prema Miljani i Ivanu. Odmah zatim, Ana je ponovila svoje pitanje Jeleni, nateravši je da postane još asertivnija. „Ana, ako se nastaviš ovako ponašati, biću primoran da se obratim višim instancama u ‘Pinku’. Kao što je vidljivo iz mog odgovora, više ne ulazim u ovaj razgovor.. Ako vas njeni komentari ne vrijeđaju, slobodno nastavite sa slušanjem. Međutim, moram naglasiti da im se Golubović oštro protivi. Radulović je zamolio sve prisutne u studiju da se ponašaju pristojno.

Tokom čitavog programa nailazila je na izazove da se samouvereno izražava zbog Jeleninih stalnih prekida. Radulović je hrabro prozvao Jelenu da pokazuje očigledno nepoštovanje prema studiju i pokušava da je javno osramoti kao voditeljku. Jelena Golubović je čvrsto zaključila da ova osoba nije sposobna da zajedno sa njom vodi program.

Preporučujemo