Proslavljeni folk pevač Aca Lukas u svom zadivljujućem autobiografskom remek-delu “Ovo sam ja” vešto otkriva mnoštvo intimnih otkrića koja su uzburkala samu srž društva. Štaviše, on hrabro otkriva duboku vezu sa slavnom pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Cijelu godinu njihov suživot krasila je vatrena i iskrena veza. Za razliku od većine prethodnih pratilaca, Ksenija nikada nije pokušala da promeni njegovu suštinu. Kada bi ga zamolili da je prikaže, Aca Lukas bi je jednostavno opisao kao “plemenitu dušu”, prepunu zadivljujuće lepote, ali prikrivenu unutrašnjim nemirom.

 

Obuzeta sumnjom u sebe, ona bi se ograničila na granice svog prebivališta, zadubljena u novine i televiziju, razmišljajući zašto drugi napreduju dok se ona osjećala stagnirajući. Aca Lukas je ubedljivo opovrgao iskrivljeni prikaz Ksenije prikazan u medijima, odbacivši tvrdnje da je patila od zloupotrebe supstanci.

 

U njegovim očima bila je blistava sila, koja je odisala snagom i vitalnošću, posvećujući se svakodnevnim treninzima. Usred ove tajne afere, Aca Lukas, koji je već oženjen svojom drugom suprugom Natašom, preklinjao je Kseniju da njihovu ljubav sakrije od znatiželjnih očiju.

 

“Jedino što sam zamolio Kseniju je da ne govori novinarima o našoj vezi i ona je to poštovala. Za mene je bilo važnije da budemo zajedno svaki dan nego da budemo zajedno.” Bilo je na naslovnoj strani”, rekao je Lucas. Međutim, nešto kasnije njegova supruga je saznala za njihovu tajnu vezu, a pevač je objasnio kako se to dogodilo. “Pjevao sam na terasi Stomora. U pauzi sam pisao Kseniji, nabrajajući šta ću joj, a šta ona meni. ‘Ako, pauza je gotova. Čuo sam glas koleginice i ustao.

Preporučujemo