Niko do danas nije uspeo da ostvari naizgled nemoguć zadatak. Među grupom jednoroga postoji jedan jedinstveni koji se izdvaja od ostalih. Vaš izazov je da uočite ovo izuzetno stvorenje u samo 20 sekundi.Stavite svoje oštre oči na test i krenite na uzbudljivo putovanje vizuelnog istraživanja! Među veličanstvenim krdom očaravajućih jednoroga, jedno mistično stvorenje stoji odvojeno, žudeći da bude otkriveno. Dok se uronite u ovo čudno carstvo, sat počinje da otkucava, dajući vam samo 20 sekundi da otkrijete neuhvatljivu anomaliju.

 

 

To je trka s vremenom, potraga za otkrićem, dok nastojite otkriti skrivenog jednoroga, palići iskru trijumfa u vašoj duši. Hoćete li vi biti taj koji će otkriti neuhvatljivo stvorenje koje ponosno stoji usred svojih magičnih vršnjaka? Samo će vrijeme pokazati, dok se uronite u ovaj zadivljujući test posmatranja, gdje se mašta i stvarnost prepliću, ostavljajući vas bez daha od čuđenja.

 

Pred vama je zadivljujući i zamršeni zadatak, spremni da svoja oštra čula i oštroumnu percepciju gurnete do krajnjih granica. Prema N1, zadivljujuća slika koja prikazuje mnoštvo veličanstvenih jednoroga skriva jedinstveno stvorenje koje se izdvaja od ostalih s jednom posebnom karakteristikom. Vaš izazov je locirati osobu koja se izdvaja iz gomile, ali dodatni pritisak sata koji otkucava čini ovu potragu još napornijom

 

 

Dat vam je nevjerovatno kratak vremenski okvir od samo 20 sekundi da izvršite ovaj određeni zadatak. Ako imate poteškoća, ponudit ćemo vam određenu pomoć predstavljanjem jedinstvenog jednoroga koji se izdvaja od ostalih, graciozno ispruživši svoju prednju nogu pod savršenim kutom od 90 stupnjeva. Ako ni nakon opsežne pretrage ne možete pronaći predmet ili vam je ponestalo vremena, rješenje možete pronaći na donjoj fotografiji.

Preporučujemo