Brena, poznata po svojim raskošnim dugim plavim pramenovima, svoju prepoznatljivu frizuru zadržala je tijekom cijele karijere, rijetko se odlučujući za drastične promjene. Tijekom kratkog razdoblja 1990-ih, eksperimentirala je sa živopisnom tirkiznom bojom kose, dodajući dašak nekonvencionalnog štiha svom stilu. Nadalje, nedavno je prihvatila trend šišanja u paž, frizuru koja je u posljednje vrijeme stekla ogromnu popularnost. Zanosna Brena na početku nove godine prigrlila je svjež izgled isfuravši potpuno novu frizuru. Ipak, vrijedi napomenuti da se rijetko tko sjeća razdoblja kada je poznata Lepa Brena nosila iznimno nekonvencionalnu frizuru.

 

 

Stoga su tijekom kasnih 1990-ih gledatelji bili zapanjeni gledajući Brenu kako se šepuri s otmjenom paž frizurom, upotpunjenom kosom koja je bila jedinstveno obojena u upečatljivu kombinaciju pola plave i pola crne. U prošlosti je bila sklona isprobavati različite stilove, no sada je očito da je folk diva prepoznala da njezina prava privlačnost leži u njezinim dugim, sjajnim plavim pramenovima.

Brena je svojim nevjerovatnim talentom i odlučnošću napravila izuzetnu karijeru i postigla slavu bez premca na Balkanu kojoj nijedna druga pjevačica nije mogla parirati. Međutim, njen put nije bio nimalo lak. Jedna od njenih početnih uloga bila je usko povezana sa mlađim kolegom. Naime, Brena je na svoj muzički put krenula kao mlada.

 

 

Međutim, prije nego što se bavila pjevanjem, bila je primorana da se bavi raznim zanimanjima kako bi izdržavala svoje roditelje, s kojima nije uživala isti nivo blagostanja kao sada. Njen otac je samouvjereno izdržavao petočlanu porodicu isključivo od plate medicinskog tehničara, dok je majka povremeno zarađivala kao krojačica. Kada se Brena 1979. preselila u Beograd zbog studija, neustrašivo je krenula u misiju da obezbedi posao.

 

 

 

Preporučujemo