Verenica Ognjena Amidžića odbija da više ćuti, jer trpi užasno nasilje čak i tokom trudnoće. Mina Naumović, verenica Ognjena Amidžića, hrabro je podelila srdačnu poruku na svom Instagram profilu. Samouvjereno je izrazila da trpi nemilosrdno neprijateljstvo na internetu otkako je njena veza sa voditeljem objavljena u javnosti.Mina Naumović, hrabra verenica Ognjena Amidžića, odbila je da ćuti usred nasilja kojem je bila izložena, čak i tokom trudnoće. Na svom Instagram profilu, neustrašivo je podijelila iskrenu poruku, odlučna da rasvijetli nemilosrdno neprijateljstvo na internetu koje trpi otkako je njena veza s voditeljem postala poznata javnosti.

 

 

Ona je sa nepokolebljivim samopouzdanjem izrazila ogromne patnje koje je proživjela u proteklih nekoliko mjeseci, gdje je bila izložena najtežim uvredama i prijetnjama, a sve zbog zlonamjerne medijske kampanje koja je imala za cilj narušavanje njenog ugleda. U ovom iskrivljenom narativu, ona je nepravedno prikazana kao negativac, portret koji je odlučila da izdrži u tišini neko vrijeme. Međutim, sada u petom mjesecu trudnoće, Mina je donijela čvrstu odluku da više ne želi biti izložena takvoj negativnosti, posebno na svom voljenom Instagram nalogu.

 

 

Odlučila sam se sakriti iza kamera i povući se iz javnog života, jer mi je trenutno potrebna najveća privatnost i mir. Ako i dalje osjećate potrebu da pratite moj profil, željni saznanja gdje se nalazim i aktivnosti, učinite to u sjeni vlastite samoće, jer drugdje nećete naći šanse. Sve negativne poruke poslane meni će odmah biti zabranjene. Međutim, imajte na umu da ova akcija neće riješiti vaše probleme niti izmiriti vaše finansijske obaveze. Želim vam sve najbolje – samouvereno je izjavila Mina.

 

Preporučujemo