Gorica Popović gorljivo čuva svetost privatnosti kada su u pitanju njeni lični poslovi. Samim tim, njena bračna veza i očaravajuća veza sa cenjenim muzičarem Nenadom Nešom Petrovićem ostaju u velom tajne, na veliku radoznalost lokalne zajednice. Uprkos tri decenije bračnog blaženstva i skladne zajednice, zamršeni detalji njihove svadbene ceremonije i dalje izmiču javnosti.

 

Zanimljivo je da ni jedna fotografija ovog zadivljujućeg para nikada nije privukla pažnju javnosti, jer se retko zajednički pojavljuju, pa je njihov bračni status za mnoge dobro čuvana tajna. Gorica, veoma cenjena srpska glumica, svojim je izuzetnim talentom krasila i domaće serije i filmove, ostavljajući neizbrisiv utisak na publiku. Čak iu carstvu svadbene elegancije, imali smo sreću da svjedočimo njenom prisustvu na ekranu, ukrašenoj raskošnom vjenčanicom. Zajednica Gorice Popović i Velimira Bate Živojinovića, iako snimljena samo jednom fotografijom, ima dubok značaj

 

Ukrašena u prefinjenoj i gracioznoj bijeloj svadbenoj haljini, Gorica Popović odiše zadivljujućom privlačnošću na srebrnom ekranu, nalik živom oličenju eterične ljepote. Vrijedi napomenuti da se ova izvanredna pojava odigrala 1984. godine, a ova jedinstvena fotografija je neprocjenjivo svjedočanstvo, čuvajući njegovanu uspomenu na njihovo vjenčanje za generacije koje dolaze. Na vrhuncu fotosesije Gorica je vatreno priznala večnu ljubav svom voljenom suprugu Neši, samo osam godina nakon snimanja te dragocene slike. U oštroj suprotnosti, Bata je graciozno proslavio četvrt veka u blaženom braku sa svojom obožavanom saputnicom Lulom.

Gorica je sa velikim entuzijazmom prepričala izuzetnu privlačnost scena u maestralnom filmu Dragana Kresoje. Sa radošću se prisećala njihovog venčanja, okićenog kraljevskim krunama, i zaigrano je izrazila kako ju je Bata od milja nazivao svojom boljom polovinom. Ova divna i nezaboravna anegdota neprimjetno se ispreplitala sa čarima filma, ostavljajući trajan utisak na gledaoce.

Preporučujemo