Aleksandra Nikolić je nedavno dospela na naslovne strane dok je samouvereno hvalila trudničkim stomakom u pripijenoj haljini, pružajući jasan uvid u svoje emocije nakon razlaza sa Filipom Carom. Prvakinja Zadruge 6, o čijem je statusu u vezi bilo mnogo spekulacija, očigledno je prešla u novo poglavlje u svom životu.

 

Ovo otkriće dolazi u trenutku kada fanovi još uvijek pokušavaju da se pomire s vijestima o njihovom raskidu, dodatno dolivajući ulje na već uzavreo mlin tračeva. Uprkos izazovima koji prate ovako značajnu životnu promenu, čini se da Nikolićeva prihvata svoju novostečenu nezavisnost i zrači osećanjem samopouzdanja, o čemu svedoči njen hrabar modni izbor.

 

 

Fotografija bilježi trenutak koji dovoljno govori o njenom trenutnom stanju duha, ne ostavljajući sumnju da samouvjereno korača naprijed bez Care pored sebe. Kako javnost sa nestrpljenjem prati njen put, ostaje da se vidi kako će se odvijati ovo novo poglavlje u Nikolićevom životu i kakva iznenađenja čekaju željne posmatrače. Nakon toga, izbio je niz međusobnih optužbi, zbog kojih je svim uključenim stranama postalo evidentno da je trudnica Aleks Nikolić ostala bez ikakve podrške bivšeg verenika, ostavljajući joj da potpuno sama vodi put podizanja deteta.

 

 

Ipak, nesumnjivo je da se Aleksandra nalazi u sasvim suprotnoj situaciji. Nadalje, ovaj fenomen nije ograničen samo na slučajeve u kojima reality showovi izlaze kao pobjednici. To je vidljivo i na raznim fotografijama koje je podijelila i sama pobjednica, kao što je prikazano u njenom posljednjem uploadu gdje ponosno pokazuje svoj trudnički stomak koji raste. Aleksandra, kako je otvoreno priznala, trenutno čeka dragocenu devojčicu kojoj su odlučili da daju ime Talija. Iščekivanje njihovog mališana obradovalo je veliku radost ne samo Aleksandri, već i njenoj mami Slovenki.

Preporučujemo