Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, u ranim jutarnjim satima našao se u nesrećnoj nevolji koja ne samo da je zabavila mnoge pojedince, već i dovela do toga da je njegova objava izazvala širok smeh. Predstavljam moju voljenu Lusi, nekada slatku malu bebu, a sada pretvorenu u nestašnu i neurednu mladu devojku. Tri uzastopna dana uporno je birala da spava pored mene, ne obazirući se na svoje određeno mesto. Naravno, ovo rezultira jutarnjom dilemom dok se krećem kroz ostatke njenih noćnih avantura, koje svakako nisu beznačajne. Moram priznati, veličina nereda koji ostavlja za sobom je zapanjujuća, čak i za psa njene veličine. Možda je vrijeme da razmisli o promjeni ishrane, opredijelivši se za organsku hranu kako je predložio Željko Mitrović na Instagramu. Nadalje, vrijedno je spomenuti da Željko Mitrović, istaknuta ličnost u industriji zabave, uživa u raskošnim ljetnim odmorima uz svoju voljenu porodicu, odlučujući se za očaravajuće i egzotične destinacije.

 

 

Klan Mitrović krenuo je u svoju prvu eskapadu u živopisno utočište Sen Tropea, uranjajući u raskoš i veličanstvenost koju ovaj renomirani grad na francuskoj rivijeri nudi. Od netaknutih plaža do užurbanih šetališta okićenih vrhunskim buticima, Željko je željno dijelio zadivljujuće anegdote i intrigantne uvide iz njihovog nezaboravnog boravka.

Nakon ugodnog sastanka u Saint Tropeu, Mitrovići su krenuli na svoj sljedeći boravak, odvažeći se prema glamuroznom gradu-državi Monte Karlo, poznatom po izvrsnim kockarnicama, ekstravagantnim jahtama i zabavi svjetske klase.

Svojim pažljivo odabranim objavama i vizuelnim prikazima koji oduzimaju dah, Željko Mitrović je bez napora prenio svoje pratioce u svijet luksuza, ležernosti i neusporedive ljepote, ostavljajući ih da žude za vlastitim nesvakidašnjim avanturama. Lusi, njegova voljena ljubimica, tretirana je kao kraljevska osoba s posebnim dijelom samo za nju.

Preporučujemo