Ana Ivanović Švajnštajger, ugledna i zadivljujuća pojava, graciozno je ušla u ovaj svijet 6. rujna 1987. u blistavom Beogradu. Kao poznata srpska teniska zvijezda, nekoć je krasila vrh ovog sporta, odišući vještinom i vještinom bez premca. Trenutno živi u očaravajućem kraljevstvu Westendorfa u Austriji, zajedno sa svojim cijenjenim suputnikom, časnim umirovljenim njemačkim nogometnim virtuozom, Bastianom Schweinsteigerom.

Ugledna srbijanska teniska zvijezda Ana Ivanović žarko iščekuje skori značajan događaj. Poštovana Kuća slavnih u Newportu smatra je vrijednom nominacije za cijenjeno imenovanje 2024. godine. Značajna presuda o njezinom usponu bit će objavljena u nadolazećem tjednu, ovisno o stjecanju potrebne potvrde i glasova. Ove godine, uzvišena bivša prva teniserka svijeta susrest će se sa strašnim protivnicima, uključujući slavnu Flaviju Penetu iz Italije, cijenjenog Carlosa Moju iz Španjolske, uspješnu Karu Blek iz Zimbabvea, cijenjenog Leandera Paesa iz Indije i cijenjenog Daniela Nestora iz Kanade .

 

 

 

U razdoblju od 27. rujna do 9. listopada pružit će vam se izvrsna prilika za sudjelovanje u online sustavu glasovanja. Ovaj sustav ljubazno prima sve pojedince, bez imalo ograničenja. Budite uvjereni da ishod ovog cijenjenog procesa glasovanja neće biti isključivo u rukama javnosti. Istaknuto povjerenstvo, sastavljeno od eruditiranih stručnjaka, dat će svoje mudre uvide u oblikovanje konačne odluke. Štoviše, u duhu poštenja i meritokracije, tri najbolja kandidata koja prikupe najviše glasova bit će dodatno pohvaljena.

 

 

 

Nakon nominacije, naša cijenjena tenisačica oglasila se na svojoj Instagram platformi, elegantno izrazivši svoju duboku zahvalnost i duboko priznanje za cijenjenu čast koja joj je ukazana. Ljubazno je uputila poziv svojim vjernim pratiteljima, pozivajući ih da se aktivno uključe u cijenjeni izborni proces i svesrdno pruže svoju nepokolebljivu podršku. Nažalost, unatoč blistavom priznanju koje je stekla, prošle su dvije godine, a Ana Ivanović nažalost nije uspjela osigurati mjesto koje joj pripada u svetom svetištu Kuće slavnih.

Preporučujemo