Javna ličnost domaćina prestižnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” ostaje zagonetna, jer se retko pojavljuje u javnosti. Slijedom toga, o njegovoj supruzi Sanji Kužet i fizičkim osobinama ima malo podataka. Ipak, treba naglasiti da su u predanoj vezi već devet godina i da imaju sina po imenu Strahinja.

 

 

Kako bi osigurao jasnu razliku između svog privatnog i profesionalnog života, domaćin je poduzeo mjere da zaštiti svoje najmilije od neopravdanog nadzora javnosti.   Kao rezultat toga, porodične fotografije se rijetko viđaju na njegovom aktivnom Instagram profilu. Osim toga, javnosti je poznat njegov brak sa Nemanjom Živojinovićem, veoma cenjenim direktorom marketinga jedne renomirane automobilske korporacije.

 

Voditeljica samouvjereno stoji uz svog bistrog i veselog partnera, čija elegancija je savršeno upotpunjuje. Njihov voljeni saputnik upotpunjuje njihov profil. Iako retko javno govori o svom bračnom životu, jednom je otkrila da je njihovo romantično putovanje počelo u srednjoj školi. U našim ranim dvadesetim, započeli smo strastvenu vezu. Deceniju kasnije, kada su nam se putevi slučajno ponovo ukrstili, nije bilo potrebe za formalnim uvodima ili unapred stvorenim idejama; sve je bez napora sjelo na svoje mjesto. Naša neposredna povezanost nam je omogućila da se razumijemo bez potrebe za dugim objašnjenjima ili trošenjem energije na trivijalne stvari.

 

 

Kako prenosi Blic, ona je rekla: “Naš odnos je bio trenutan. Tokom govora, govornici su jasno stavili do znanja da postoji jasna razlika između njihovog ličnog i profesionalnog života. Preduzeli su korake da osiguraju da svi oni budu društveno medijski nalozi su “isključivo” vezani za njihove profesionalne aktivnosti jer je to u skladu sa njihovim zajedničkim ciljevima.Istaknuli su važnost očuvanja privatnosti u privatnom životu, izrazili snažnu želju da ne otkrivaju određene aspekte svog života i da ne otkrivaju previše informacije o sebi.

Preporučujemo