Jelena Karleuša, renomirana diva koja svojim najnovijim pesmama pomera granice, postigla je neviđeni nivo izvrsnosti izdavanjem svojih nedavnih albuma. U jedinstvenom preokretu, odlučila je proslaviti svoju vitku građu u izvanrednom izdanju. Diva Jelena Karleuša napravila je popriličnu modnu izjavu kada je izašla u zadivljujućem ansamblu. Njena odjeća je sadržavala jarku žutu dugu suknju koja je graciozno strujala oko njenih nogu, odišući elegancijom i stilom.

 

 

Unaprjeđujući svoj izgled, odlučila se za unikatni heklani komad koji je nježno prekrivao njene grudi, pokazujući njenu hrabru i odvažnu stranu. Ovaj privlačni odjevni predmet krasi niko drugi do simpatičan lik iz crtanog filma, Sunđer Bob, dodajući dašak razigranosti i ćudljivosti njenom cjelokupnom izgledu. Jelenini modni izbori su zaista pokazali njenu individualnost i neustrašivost da pomera granice u svetu stila. Pored pevačice, iza nje je bila postavljena tačno 1001 bela ruža, što ju je navelo da zaigrano spekuliše o misterioznom pošiljaocu tako veličanstvenog cvetnog gesta. JK se raspitivala o porijeklu zadivljujućih bijelih ruža koje su joj poklonjene prilikom značajnog objavljivanja njenog albuma.

 

Komentari koji su nesumnjivo izmamili osmeh na Jelenino lice bili su oni koji se pripisuju Dušku Tošiću, Romanu Abramoviću i Kanje Westu. Odlučna da očara svoju publiku, proslavljena diva Jelena Karleuša strateški je odlučila da ih zadirkuje intrigantnom objavom. Međutim, lukavo je odlučila da ih zadrži na ivici njihovih mjesta jer je otkrila samo djelić informacija.

 

Romane, prilazim ti sa žestinom i snagom ruske mafije, hvatam te potpuno nespremnog i ostavljam u šavovima od smijeha. I da vam kažem, dobila sam najneobičniji poklon od 1001 veličanstvene ruže, ljubaznošću moje voljene Sofije Milošević. Bio je to zadivljujući prikaz njene naklonosti i zahvalnosti, jer je željela da izrazi svoju zahvalnost za nešto što nije vezano za  Romana, ili čak Tošića.

Preporučujemo