Ilda Šaulić i Bojan Vučković, zajedno sa voljenom Emom, samouvereno su krenuli na tromesečno putovanje po Americi pre nego što su se vratili u srpsku prestonicu kako bi čvrsto uspostavili svoju budućnost i ovde pronašli večnu sreću. Nakon uzbudljive američke turneje, Ilda je željno očekivala da će praznike provesti sa porodicom u Srbiji. Štaviše, samouvereno je izjavila da za sada nema nameru da se preseli u Ameriku.

 

Kada život baci neočekivane krivine, Ilda Šaulića pronašla je pravu sreću sa novim partnerom – Naša veza je bila nepobitna od prvog susreta. Ema ovdje pohađa vrtić, a kako će ovdje nastaviti školovanje, izvjesno je. Divna je mogućnost da tamo možemo često putovati i bez napora se vraćati. Ovo mi donosi ogromnu radost. Ilda i njen suprug donijeli su hrabru odluku da se zbog Bojanovog posla presele u Ameriku. Iskoristivši ovu priliku, talentovana pevačica, koja je i ranije ostavila po strani strast prema tenisu, samouvereno je odlučila da deci u Americi ponudi časove tenisa.

Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija jer se osmogodišnja razlika u godinama činila značajnom za to vrijeme. Bojan je otišao u Ameriku sa 20 godina, dok sam ja imao samo 12 godina, što me čini više detetom nego tinejdžerom. Bojanov brat Branko mi je postao najbliži prijatelj kako smo godinama bili bliži.

 

Ljubavna priča Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića odiše samopouzdanjem. Njihov prvi susret, nakon godina bez kontakta, iznenadio je oboje. Sjedajući na kafu, oprostili su se kao da su se ovih godina viđali svaki dan. Iako u početku nisam bila spremna za vezu ili tako blisku vezu sa muškarcem kojeg sam naizgled poznavala, ali nisam, brzo je postalo očigledno da je to prava stvar za oboje.

Preporučujemo