Animozitet između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović traje skoro dve decenije. Njihova stalna razmjena optužbi rezultirala je višestrukim pravnim bitkama, a sada je situacija dodatno eskalirala. Izuzetno zadivljujuća fotografija nedavno je osvanula na Instagramu, spremna da se brzo proširi poput šumskog požara i začas postane senzacija. Na fotografiji je luksuzna vila koja se nalazi u prestižnom naselju Dedinje, u kojoj boravi poznata srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena voljena porodica. U osnovi grandioznog objekta nalazi se niz postera koji promovišu najnoviji album Jelene Karleuše. Prizor je ostavio sve u potpunom zaprepašću, a brojni pojedinci dovode u pitanje autentičnost slike, nagađajući da li bi to mogla biti vješto izmanipulirana fotomontaža. Ovaj skepticizam prvenstveno proizlazi iz nejasnoće postera snimljenih na fotografiji, koji izgledaju maglovito i bez apsolutne jasnoće.

 

 

Osim toga, preovlađujući vremenski uslovi prikazani na slici izgledaju nespojivo s tipičnim očekivanjima ljetnog ambijenta, što dodatno podstiče sumnje u njegovu autentičnost. Karleuša se nedavno pojavila u Cecinoj luksuznoj vili i izazvala popriličnu buku među fanovima i pratiocima. Fotografija, koja je podijeljena na Instagramu, zabilježila je dvije legendarne pjevačice zajedno, odišući elegancijom i glamurom.

Susret ove dvije muzičke sile ostavio je obožavatelje da se zapitaju da li postoji saradnja u radu ili su jednostavno uživali u međusobnom društvu. Sama fotografija odiše misterijom, ostavljajući prostora za beskrajna nagađanja i uzbuđenja.

 

Usred ovog uzbuđenja, bitno je napomenuti da se Karleuša sprema za izdavanje svog dugo očekivanog albuma pod nazivom “Alfa”. Ovaj album ima ogroman značaj jer označava njen veliki povratak na muzičku scenu nakon decenijske pauze. S obzirom da je datum izlaska određen za 13. avgust, fanovi odbrojavaju dane sa suspregnutim dahom, željno iščekujući dolazak muzičkog remek-djela ove pop dive.

 

 

Preporučujemo