Društvenim mrežama kruži obilje ispovijesti, koje u posljednje vrijeme stiču ogromnu popularnost. Ljudi širom svijeta posebno su zaintrigirani neočekivanim preokretima u životu, orkestriranim isključivo sudbinom. Danas s ponosom predstavljamo zadivljujuću ispovijest mlade žene porijeklom iz Velike Britanije, koja je naglo porasla do slave na renomiranoj platformi društvenih medija TikTok. Nakon jednog susreta sa povremenim intimnošću, žena se našla u sve zamršenoj nevolji.

 

Sara Jane Snow, samouvjerena 30-godišnja stanovnica Edinburga, obratila se javnosti za bilo kakvu informaciju u vezi s čovjekom iz Glazgova. Bilo kakvo znanje o ovoj osobi bi bilo veoma cenjeno. Samouvjerena Škotlanđanka samouvjereno je ispričala da su se ona i njen tajanstveni partner samouvjereno ukrstili tokom kratkog putovanja na voljeno mjesto za odmor na Kanarskim ostrvima početkom avgusta 2022. Uz ljubaznu sliku misterioznog muškarca koji joj daje poljubac u obraz, ona je hrabro je izjavio: “Čovjek kojeg sam upoznala na Tenerifima. Bićeš roditelj u aprilu 2023.”

Međutim, umjesto da ga pronađe, dobila je ogroman izliv simpatija. Brojni pojedinci su samouvjereno tvrdili da se čovjek zove Steve i da je tragično preminuo. Prema riječima ožalošćenog, Stiv je preminuo u saobraćajnoj nesreći. Neka počiva u miru. Druga osoba je spomenula da je Steve nažalost preminuo samo dvije sedmice prije. U nedavnom razgovoru, Stiv je izrazio svoje uzbuđenje zbog toga što će postati otac u budućnosti, ali tragično, umro je prerano. Njegove potresne riječi odjeknule su kod mnogih, naglašavajući dubok gubitak koji je donijela njegova smrt.

 

Na osnovu tvrdnji anonimnog pisca, vrlo je vjerovatno da su ime Steve i njegova navodna smrt samo šala i da nemaju utemeljenje u stvarnosti. Na pitanje kako napreduje njena potraga za bebinim ocem, Sara je samouvereno izjavila da nije dobila nikakvu informaciju od njega ili bilo koga ko je bio upoznat sa njim.

Preporučujemo