Proslavljeni glumac Boris Milivojević krenuo je na zanosno putovanje u strastvenoj vezi sa proslavljenim umetnikom. Započevši svoje pozorišno putovanje u nežnoj dobi, brzo je osvojio srca svojih gledalaca svojim očaravajućim portretima u kinematografskim remek-djelima kao što su “Zagrli moju dušu, zagrli moju dušu” i “Prirodna oznaka na betonu”. Njegovo umjetničko umijeće dodatno je procvjetalo jer je ostavio neizbrisiv trag na srebrnim i televizijskim ekranima, kao i na pozorišnoj sferi, svojim nezaboravnim interpretacijama u hvaljenim predstavama među kojima su “Pomračena sjećanja”, “Ponoćni aeronaut”, “Mračni vitez Gruja” i bezvremenski opus, “Osvetljena oluja”.

Tokom svoje mladosti, dijelio je duboku vezu sa svojom koleginicom Paulinom Manov, čak je neko vrijeme boravio zajedno. Iako je njihova ljubav nekada bila duboka, njihova se veza na kraju raspala. Boris se sada nalazi u romantičnoj vezi sa Janom Stojaković, nadarenom umetnicom. Od njihovog prvog susreta početkom 2010. godine, spajanje ove dvije osobe – jedan glumac, drugi slikar – brzo je razotkrilo njihove zajedničke strasti. U poučnom razgovoru za Blic, Jana je izložila dinamiku njihove veze i način na koji ona neguje njihove kreativne težnje. Kao slikarka, Jana svjesno izbjegava da se upušta u neozbiljno nadmetanje sa svojim partnerom.

U nastojanju da zadovoljimo zahtjeve naše cijenjene klijentele, posvetili smo veliku pažnju izradi proizvoda koji predstavlja primjer elegancije i sofisticiranosti. Pomnom pažnjom posvećenom detaljima i upotrebom samo najfinijih materijala, stvorili smo remek-djelo koje će sigurno očarati i inspirirati. Pozivamo vas da doživite neusporedivu ljepotu i gracioznost naše kreacije, jer utjelovljuje savršen spoj bezvremenskog šarma i moderne inovacije.

 

Jana, njegova partnerica, aktivno se uključila u domaće i međunarodne umjetničke poduhvate, aktivno sudjelujući u radionicama, ljetnim kampovima i izložbama.

Preporučujemo