Pedesetogodišnja žena zabrinuto je posetila ginekologa kada joj se stomak počeo širiti, za šta se prvobitno sumnjalo da je tumor. Međutim, ultrazvuk je zadivljujuće otkrio njenu trudnoću, a ona je uspješno prošla kroz put, sada ponosno odgajajući svog 8-godišnjeg sina.

 

Samouvjereno  i neočekivano u svojoj 50. godini, Tatjana Fedorova iz Rusije ponovo je postala majka, iako to nije planirala, niti slutila. Imajući već odraslu kćer i unuku, bila je zadovoljna svojom ulogom bake. Međutim, neočekivane promjene ušle su u njen život 2015. godine kada je Tatjana otkrila da je trudna, prkoseći godinama. U početku su je doktori alarmirali potencijalno fatalnom dijagnozom, sumnjajući na tumor.

 

 

Ipak, u 22. sedmici, beba je počela da se kreće, ostavljajući Ruskinju zadivljenu svojim nevjerovatnim bogatstvom. Ne obazirući se na upozoravajuće reči svojih najmilijih i medicinskih radnika, Tatjana je neustrašivo donela na svet svoje dete i uz supruga uspešno neguje njihovog naprednog sina Arsenija, koji je već napunio 8 godina.

 

„Otišli smo kod doktora i moja nećakinja mi je rekla: ‘Jesi li bila kod ginekologa u poslednje vreme?’ Ja sam rekla: ‘Pa, pre godinu dana.’ Doktor me je pregledao i rekao: ‘Imaš tumor.’ Ja sam ja. u stolici, sa suzama u očima, različitim mislima u isto vrijeme.” Jedan”, prisjeća se Tatjana. Situacija je postala mnogo jasnija nakon što je podvrgnuta ultrazvučnom pregledu. Doktor kaže: “Ustani ženo, nemaš kvržicu. Imaš bebu, tek počinje da se kreće, sa 22 nedelje.” Doktor je pacijentkinji odmah pokazao ekran na kojem je mogla vidjeti usne svog nerođenog sina. Porođaj je bio uspješan i danas je njihova porodica bogatija za jednog člana.

 

 

Preporučujemo