U današnjem carstvu slavnih, carstvo mogućnosti ne poznaje granice. Očigledno je da su materijalne koristi zauzele središnje mjesto u ovom svijetu. Čistim pregledom platformi društvenih medija, predstavljen nam je sveobuhvatan snimak ove stvarnosti – one u kojoj posjedovanje najnovijeg mobilnog uređaja ili luksuznog automobila ima prednost, a prihodi dominiraju. Danas je naš fokus na cijenjenim fudbalerima, koji gomilaju značajno bogatstvo i uživaju u raskošnom načinu života iz godine u godinu. U priči o promjeni sudbine svjedočimo izvanrednoj transformaciji u sferi fudbala.

 

 

 

Naš fokus danas je na izuzetnom marokanskom fudbaleru, Eshrefu Hakimiju, koji je izašao iz slavnih dvorana Basela prije tri godine kako bi se pridružio Interu u Italiji. Njegov izuzetan učinak tokom cijele sezone brzo ga je katapultirao na radar prosperitetnih šeika iz PSG-a u Francuskoj. Njegov omiljeni avion, čuveni Hovkr 400, dominira u pogledu sigurnosti i pouzdanosti za evropska putovanja.

Primjetno je da je finansijski aspekt ovog poduhvata za Hakimija samo sitnica, s obzirom na njegovu cijenjenu poziciju u Pari Sen Žermenu, gdje zarađuje značajnih 938 eura po satu. Zapanjujuće, on bez napora pokriva troškove ovog izuzetnog prevoza u roku od samo tri sata od njegovog ugovora sa imućnim francuskim vlasnicima. Graciozno je zaključio ugovor i preselio se u očaravajući grad Pariz. Uprkos razlikama u godinama od 23 godine između njega i njegove supruge, koja sa svojih 35 godina zrači bezvremenskom ljepotom, njihov skladan partnerski odnos cvjeta. Međutim, manja prepreka pod nazivom udaljenost povremeno dovodi u pitanje njihovo zajedništvo.

 

Srećom, ova nevolja se bez napora savladava prepuštanjem privatnog aviona. Kao cijenjena glumica, njena zahtjevna profesija često zahtijeva njihovo fizičko razdvajanje. Srećom, tokom ovih prilika, on promišljeno dogovara iznajmljivanje minijaturnog privatnog aviona, luksuznog načina prevoza koji košta 3.000 eura po satu za njeno neometano putovanje do Pariza.

Preporučujemo