Goca Tržan već duže vreme otvoreno govori o naporima koje ona i suprug Raša Novaković ulažu kako bi dobili dete. Nažalost, čini se da nisu uspeli u svojoj potrazi. Ipak, ono što je zaista važno jeste da njihova međusobna ljubav ostaje nepromenjena, bez obzira na ishod njihove borbe.

U trećem mesecu prošle godine, suočili su se sa petim pokušajem vantelesne oplodnje. Podrška njihove porodice i pratilaca pomogla im je da se izbore sa razočaravajućim ishodom. Nažalost, nakon toga je pevačica dobila negativne rezultate, što je potvrdilo neuspeh procesa oplodnje.

 

 

Tokom gostovanja u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, Goca je podelila posebne reči koje joj je Raša Novaković izrekao i koje su joj pomogle da prebrodi veliki gubitak.”Jedan od najdirljivijih trenutaka sa Rašom bio je nakon što smo se vratili iz Praga, gde smo doživeli neuspeh poslednjeg pokušaja vantelesne oplodnje. Dok smo sedeli u kolima, nazvao me je svojim nežnim nadimkom Zoiza i rekao reči koje će zauvek ostati sa mnom. ‘Zoiza’, rekao je, ‘nije mi bitno ako nikada ne budemo imali biološko dete. Ti i ja smo najvažniji.'”

Ove reči Raše Novakovića, koje je Goca ispričala sa suzama, izražavaju istinu koja je neizbežna – da će Lena, njihova ćerka koja trenutno ima 15 godina, jednog dana napustiti porodični dom kako bi izgradila svoj život. Bez obzira na to da li su imali dete ili ne, Lena će se na kraju osamostaliti, a Raši je teško pomisliti da će je izgubiti.Goca i Raša su dokaz iskrenog posvećenja, jer su se suočili i prevazišli sve prepreke i izazove koji su im stajali na putu, ne dozvoljavajući ničemu da ugrozi njihovu vezu.

Preporučujemo