Filip Car je otkrio faktore koji stoje iza Alexovog odlaska iz njihove veze, bacajući svetlo na okolnosti koje su dovele do njihovog razdvajanja. Osim toga, otkrio je relevantne informacije o misterioznoj ženi s kojom je trenutno povezan, razotkrivajući zamršenu mrežu veza između njih.Nakon višestrukih raskida u prošlosti, čini se da su Aleksandra Nikolić i Filip Car još jednom odlučili da se rastanu, a ovoga puta se čini da je to konačna i konačna odluka. Vijest o Aleksandrinom i FIlipovom raskidu zbog prisustva još jedne djevojke na njegovoj rođendanskoj proslavi brzo je kružila raznim medijima.

 

 

Pričalo se da su Aleks i ova misteriozna devojka prekinuli vezu nedugo nakon što je Alex napustio zabavu. Dolivanje ulja na vatru na društvenim mrežama osvanulo je nekoliko slika koje su uslikale trenutke u kojima se činilo da se Filip, Aleksandrin dobro poznati poznanik, strasno poljubio sa nepoznatom plavušom, koja je ranije bila nepoznata javnosti.

Sa druge strane, Car žestoko negira ove navode, tvrdeći da je pomenuta plavokosa osoba zapravo bliska prijateljica iz školskih dana, koja je slučajno u srećnom braku i ima svoje dete. Što se tiče razloga za njegov raskid sa Aleksandrom, on insistira da je to u potpunosti bila njena odluka i da je odlučila da mu otkrije ovu vest na njegov rođendan, pojačavajući emocionalni danak koji mu je naneo. Javnost ostaje šokirana između dvije sukobljene strane.

 

 

Naprotiv, Aleks Nikolić je u svojem Instagram storiju otkrila da je njihov raskid nastao zbog suprotstavljenih stavova koji su rezultirali neugodnim i neprijateljskim okolnostima, praćenim uvredljivim i neugodnim neprijateljskim razmjenama.

Preporučujemo