Miloš Biković i njegova dugogodišnja djevojka Ivana Malić samouvjereno su objavili da čekaju svoje prvo dijete nakon što su tu vijest dugo čuvali u tajnosti. Nedavno je cijenjeni glumac radosno podijelio ovu uzbudljivu vijest sa javnošću putem svog Instagram naloga. Apsolutno smo oduševljeni što možemo najaviti da ćemo uskoro dočekati prinovu u našoj porodici Teniski teren je mjesto za prijateljsko nadmetanje i priliku da izoštre svoje vještine, njegujući zdrav i aktivan način života. Zavist svakoga ko je bacio na nju, raj Miloša Bikovića i Ivane svedoči o njihovoj nepokolebljivoj posvećenosti stvaranju utočišta za svoju malu porodicu.

 

 

Ovaj trenutak je nevjerovatno značajan, možda i najznačajniji u našim životima. Iako smo prvobitno planirali da ovu vijest zadržimo privatno, okolnosti van naše kontrole, uzrokovane nametljivim paparacima, natjerale su nas da je podijelimo sa svijetom. Cijenimo lijepe riječi i čestitke od svih.

 

Očekujemo da mediji i novinari poštuju našu odluku i poštuju integritet našeg privatnog života. Budite sigurni, kada budemo spremni da razgovaramo o ovom pitanju, mi ćemo vas kontaktirati. Biković je to odlučno izjavio. Biković već godinama uspešno radi u Rusiji, što znači da često putuje između Beograda i Moskve. Kad god dođe u prestonicu, bira da boravi na Dorćolu.

Uz Ivanino prisustvo, njegov momački stan se pretvorio u utočište ljubavi i mira. Jasno vidljivo na društvenim mrežama, Biković s ponosom ističe mali kamin okićen ikonama i starim fotografijama u svom udobnom prebivalištu, gdje u svakom kutku prevladava skladan spoj svijetlih tonova.  Glumac je mudro odlučio da ugradi velike prozore i vrata od poda do plafona u svoj dom, osiguravajući obilje prirodnog svjetla. Samo će vrijeme pokazati hoće li se odlučiti da tamo odgajaju svoju bebu ili će potražiti drugu porodičnu kuću.

Preporučujemo